FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Întâlnire între "greviști" și conducere » Decizia luată după ce jucătorii Timișoarei au anunțat că nu vor intra în cantonament

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 13:59

Radu Birlică, vicepreședintele celor de la ACS Poli Timișoara, susține că jucătorii echipei nu au intrat în grevă, deși aceștia au amenințat că nu vor intra în cantonament înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, din cauza faptului că nu și-au primit salariile în ultimele luni. 

Oficialul bănățenilor a adăugat că duminică va avea loc o întâlnire între conducere și fotbaliști, pentru a soluționa problema. 

"Nu se pune problema unei greve la Poli Timișoara. OK, a fost acest semnal de alarmă tras de jucători. Sunt trei luni restante, dar se vor plăti curând o bună parte din ele. Mâine la ora 15:00 voi merge să discut cu băieții și îi asigur că lucrurile se vor rezolva.

Am încredere în ei, știu că sunt băieți de caracter. Au demonstrat asta până acum, dovadă stă locul pe care îl ocupăm. Probleme sunt peste tot. Sunt convins că își vor respecta meseria și vor avea evoluții apreciate", a spus Radu Birlică pentru GSP.ro.

ACS Poli Timișoara ocupă în prezent locul 9 în Liga 1, cu 24 de puncte, la egalitate cu Poli Iași. 

Meciul dintre ACS Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș se va disputa luni, de la ora 18:00. Partida va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
259914374474553
Istvan Demeny  •  04 Decembrie 2017, 16:58

BATE GAZ METAN!!!

para.para
para.para  •  02 Decembrie 2017, 16:40

Asta cu plansul dupa bani este o noua moda, un nou trend in fotbalul si in societatea romaneasca. Istoria moderna cunoaste cel putin 2 cazuri: Pandurii care se plangeau ca le chioraie matele de foame, dar faceau deplasarile ba chiar mai si castigau si mai nou ASA Tg. Mures care de 2 luni, conform gesepeului, isi tot joaca ultimul meci ca cica ar fi in faliment, dar ei continua sa joace si sa castige. Asa este acum, te dai lovit ca adversarii sa creada ca esti vai si-amar, dar tu esti bine merci. Oricum in orasul de pe Bega poate doar Ripensia sa mai joace fotbal intr-un meci direct cu fcsb, ca celelalte echipe din Timisoara sunt cumparate de becali.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează