FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Interes minim la Piteşti » Steaua nu va avea prea mulți suporteri la meciul cu CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2015 00:00

Deşi Steaua a păstrat preţul mic la tichete şi pentru partida cu CSU Craiova, de diseară, interesul în Piteşti pentru acest joc nu e nici pe departe la fel de mare ca şi pentru derby-ul cu Astra.

La disputa cu trupa lui Şumudică, stadionul din Trivale aproape că s-a umplut, fiind înregistrată o asistenţă de 10.500 de spectatori.

Pînă aseară, se vînduseră numai 1.000 de tichete, iar şefii roș-albaștrilor nu se aşteaptă la mai mult de 3.000-4.000 de fani.

Oricum, ar fi în media pe care echipa a avut-o şi la ultimele întîlniri jucate pe Arena Naţională, pînă ce lipsa avizelor ISU să determine închiderea celui mai luxos stadion al ţării.

Două zile de cantonament şi film

Reghecampf i-a oprit în cantonament pe jucători încă de vineri. Nu înainte însă de a-i scoate la un mall. Tot lotul a vizionat un film, iar ieri, după antrenamentul desfăşurat la Mogoşoaia, s-a plecat la Piteşti, unde diseară se va disputa jocul cu CSU Craiova. Va fi primul meci al lui Reghe, precedentul pe banca Stelei fiind finala Cupei României cu Astra, din mai 2014, pierdută la penalty-uri.

"Mă întristează situaţia de la echipă, dar vom demonstra că sîntem o formaţie puternică. Sînt sigur că se vor schimba multe o dată cu venirea lui Reghe şi o să vedeţi acest lucru încă de la meciul cu Craiova"
Jugurtha Hamroun, mijlocaş Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close