FOTBAL  »  Superliga  »  MARA ÎŞI CAUTĂ ECHIPĂ

INTERVIU » Bogdan Mara: "De cînd sunt liber de contract, parcă am devenit centrală telefonică" :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2009 00:00

Bogdan Mara, fostul jucător al Unirii Urziceni, a acordat astăzi un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre plecarea de la clubul ialomiţean, dar şi despre planurile sale de viitor:

- Bogdan, acum eşti liber de contract. Ai primit vreo ofertă de la altă echipă?
- Abia am reziliat ieri contractul cu Unirea şi momentan sunt în perioada de tatonări. M-au căutat mai multe echipe, şi din ţară, şi din străinătate. Totuşi, nu aş vrea să plec din Liga 1. Ca să glumesc puţin, de cînd am devenit liber de contract, parcă sunt centrală telefonică, sunt sunat întruna. :)

- Ce este primordial pentru tine acum, factorul financiar sau performanţa?
- Indiscutabil, performanţa. Încă mai am multe de arătat şi îmi doresc să cîştig măcar un trofeu. Am fost căutat de nişte formaţii din Asia, dar parcă n-aş fi tentat de un contract în străintătate, chiar dacă am primit nişte oferte avantajoase din punct de vedere financiar. Vezi aici golurile marcate de Mara în tur

- Cum a fost despărţirea de colegii de la Unirea?
- Tristă, foarte tristă. Îmi pare rău că am părăsit acel grup extraordinar! Unor colegi de-ai mei le-au dat şi lacrimile cînd am plecat, era o atmosferă foarte caldă în lot. Stăteam practic toată ziua împreuna şi această coeziune cred că ne-a ajutat să obţinem rezultate excelente pînă acum. Aceasta a fost cheia!

- Ce crezi că va face Unirea în acest sezon?
- Eu îmi doresc din tot sufletul ca echipa să îşi îndeplinească obiectivul, adică o calificare în cupele europene. Urziceniul merită rezultate bune, prin prisma muncii şi pasiunii cu care Dan Petrescu îşi face treaba de doi ani acolo. Faptul că eu am plecat nu are nici o legătură cu planul sportiv, au fost doar nişte probleme personale, pe care nu vreau să le detaliez acum.

- Regreţi ceva din această perioadă petrecută la Urziceni?
- Dacă ar fi să-mi pară rău pentru ceva, regret finala de Cupă pierdută sezonul trecut în faţa CFR-ului, dar şi insuccesul din Ghencea, din ultima etapă a turului. În rest, am petrecut multe clipe frumoase aici şi nu îmi pare rău pentru că am venit la Unirea!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  02 Februarie 2009, 01:45

As da 5 ani din viata ca sa-l vad pe Mara vreo 3 ani la FC Brasov si apoi in conducerea clubului eventual, sau de ce nu, antrenor ;)

 •  31 Ianuarie 2009, 23:23

mara cel mai bine sa meri la gaz metan medias !

 •  31 Ianuarie 2009, 16:48

Bogdanel sa dat la nevastasa lu' Bucsaru :)). ofi dat goluri sin prin ea...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează