FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Interviu EXCLUSIV » Ionuț Negoiță îi face o propunere surpriză lui Nicolae Badea: vrea să îi dea o bucată din Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 23:56

Într-un interviu EXCLUSIV pentru Gazeta Sporturilor, Ionuț Negoiță ia în calcul posibilitatea revenirii lui Nicolae Badea la Dinamo și atacă subiectele momentului: Mutu, Contra, Miriuță, Claudiu Niculescu și șansele la play-off ale "câinilor".

- Domnule Negoiță, care este situația cu datoria de două milioane de euro către Nicolae Badea, pe care fostul acționar o invocă periodic?
- E vorba despre o obligație personală de plată pe care o am cu domnul Badea, care nu are cum să afecteze activitatea clubului Dinamo. Ca să fim bine înțeleși de toată lumea: când am preluat pachetul de acțiuni de la domnul Badea, am achitat o parte din înțelegere, iar cu o altă parte am rămas dator întrucât pentru mine Dinamo a fost întotdeauna prioritate.

- De ce n-ați achitat și cealaltă parte?
- N-am putut s-o plătesc pentru că am fost nevoit să fac investiții masive, în paralel, ca să scap clubul de faliment, pentru că asta era situația lui în momentul preluării.

- S-a discutat în ultima vreme că ați putea pierde clubul în detrimentul lui Nicolae Badea?
- Nu se pune problema ca, oricare ar fi scenariul final, domnul Badea să poată prelua clubul Dinamo și acțiunile acestuia, atât timp cât valoarea capitalului social al grupării este de peste 10 milioane de euro, iar valoarea de piață atinge 15 milioane de euro.

- V-ați gândit cum și când îi veți plăti datoria?
- Când am cumpărat de la domnul Badea cele 30 la sută din acțiuni, clubul era aproape în faliment, iar în acest moment există scenariul să-i convertesc o parte din acțiuni în cuantumul datoriei. Este un scenariu din care toată lumea are de câștigat. Dânsul mi-a vândut 30 la sută dintr-o societate aproape moartă, eu îi ofer acum acțiuni, pentru doar o parte a acelei sume, la o societate sănătoasă, curată și viabilă economic. Situație pe care mi-o doresc, pentru că sunt convins că pentru binele lui Dinamo este nevoie să vină alături de mine cât mai mulți oameni serioși și potenți financiar, precum domnul Badea.

Pe cine vede drept următorul antrenor al lui Dinamo, care e liderul perfect și în ce condiții ar ceda echipa! Totul în Gazeta Sporturilor de astăzi! Mergi la chioșcuri și cumpără ediția tipărită sau downloadează pdf-ul de pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde e urcat zilnic!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (67)
ando89
ando89  •  11 Octombrie 2017, 11:45
Postat de cpt.ahab pe 11 Octombrie 2017, 10:03

Are discurs de patron de spalatorie. Luat, curatat, predat. :)))

:))) ras , tuns, frezat:)) Tu ai uitat să spui și apretat:) Era să uit si eu: dat cu gel:))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Octombrie 2017, 10:03
Postat de ando89 pe 11 Octombrie 2017, 08:52

Triplu ștecher ionică, această inginerie financiară va intra în istorie cu denumirea de "metoda pianina"... urcată pe scări gratis de nea nicu:))

Are discurs de patron de spalatorie. Luat, curatat, predat. :)))

bakunin
bakunin  •  11 Octombrie 2017, 09:30
Postat de neputintafalit pe 11 Octombrie 2017, 09:28

Rusine sa va fie, ce ziar sunteti cand nu vreti sa informati opinia publica in ce stadiu se afla dosarul DIICOT Dinamo ,pt bancruta frauduloasa prin care au inselat statul cu 10 mil euro?

E vina DIICOT ca nu s-a orientat spre un purtator de cuvant vivace si locvace precum talamban

Vezi toate comentariile (67)
Comentează