FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

INTERVIU EXCLUSIV Transferul lui Qaka la FCSB e în mâinile soției jucătorului: "Șefa decide, ea e boss-ul"

Kamer și Cassandra, în noaptea victoriei, chiar în fața arenei, după ce albanezo-norvegianul a dat autografe puștilor // FOTO: Raed Krishan
Kamer și Cassandra, în noaptea victoriei, chiar în fața arenei, după ce albanezo-norvegianul a dat autografe puștilor // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 09 mai 2018 16:41

Kamer Qaka a vorbit despre viitorul său, indicând persoana ce-i va influenţa într-o bună măsură destinul fotbalistic, soţia sa Cassandra.

S-a vorbit despre Kamer Qaka în ultimele zile dinaintea partidei cu FCSB (1-0) cât nu s-a auzit toată viaţa lui. Internaţionalul albanez a fost implicat în discuţiile pentru transferul la gruparea lui Gigi Becali, iar surse apropiate acestei grupări afirmă că mijlocaşul va veni sigur la vară.

FCSB a oferit 320.000 de euro ieşenilor, cu 20.000 de euro mai mult decât U Craiova şi Zaragoza, club din Liga Adelante.

Qaka a fost eliminat în minutul 75, al doilea cartonaş galben, după o intrare întârziată la Florin Tănase. A privit finalul meciului cu inima în gât, după care a savurat victoria cu coechipierii săi, pentru ca apoi imediat să vină în faţa ieşirii de la vestiare ca să-şi sărute soţia, pe Cassandra. Noaptea, la câteva ore după partidă, i-a trimis un sms antrenorului Stoican în care şi-a analizat prestaţia şi şi-a cerut scuze că a lăsat echipa în 10 în ultimul sfert de oră.

Dialogul cu Qaka a fost făcut "la cald", când încă exista adrenalina partidei.

- Kamer, ce faci, fericit sau supărat?
- Poate nu se vede exact pe faţa mea, dar sunt fericit. Pentru că nu în orice seară învingi Steaua. Sunt supărat pentru că aşteptam mai mult de la mine în joc, o implicare mai mare, să nu fac intrarea aia. Îmi venea să înghit mingea de nervi când am realizat că voi fi eliminat, mă rugam să nu fi văzut arbitrul. Oricum, mă duc acum acasă şi cred că adorm abia spre dimineaţă, refac tot meciul în gând, traseele, îmi imaginez cum aş fi făcut altfel nişte faze.

"Ştiam că Andrei va da gol"

- Meciul cum a fost?
- Am vrut să dau tot ce e mai bun, iar când încerci asta, câteodată, nu-ţi iese. O simplă atingere a fost mai grea decât în alte partide, o simplă pasă a fost altfel decât în altă zi, dar şi celor mai buni li se întâmplă să nu le iasă. Şi Cristiano, şi Messi mai au zile nefaste. Am dorit să dau totul şi mi-am dezamăgit colegii prin eliminarea mea. Bine că au a fost puternici şi au învins.

- Cum te-ai simţit când ai văzut că mingea trimisă de Cristea a intrat în plasă?
- A fost fantastic, am simţit şi-o mare uşurare. Când e mingea la Andrei într-o fază precum cea din meci, sunt sigur sută la sută că va fi gol. A fost ceva foarte frumos. Victoria cu Steaua, la fel ca și cea din toamnă, precum remiza cu CFR Cluj sunt rezultate care te ridică.

- Te simţi împlinit?
- Dacă jucam mai bine, aşa cum aş fi vrut eu, eram mulţumit pe deplin

"Familia e importantă"

- Cum e cu Steaua, până la urmă?
- Nu ştiu nimic, serios. Vorbe, zvonuri, speculaţii. Era important ca noi să câştigăm, au fost tot felul de informaţii. Nu ştiu dacă se va adeveri, eu voi da sută la sută mereu pentru echipa mea, iar acum această formaţie e Poli Iaşi. Nu vreau să-mi dezamăgesc coechipierii.

- Dacă ar fi să alegi între Steaua, Craiova şi Zaragoza, ce ai face?
- (râde) Nu e vorba doar de mine, uite mai e şi boss-ul aici lângă mine, şefa decide! (O indică pe soţia sa, Cassandra, care zâmbeşte pe sub sprâncene). Am mai făcut împreună un interviu în iarnă şi ţi-am zis că familia e cea mai importantă. Trebuie să vorbesc cu toţi, bineînţeles şi cu antrenorul, şi cu clubul. Să vedem ce va fi după ultima etapă.

(După interviu, Kamer împreună cu Cassandra, mână în mână, au plecat pe jos spre apartamentul închiriat de club, în complexul rezidenţial din apropierea stadionului. Acolo stau majoritatea fotbaliştilor şi antrenorilor de la echipă. "Acum, ne-am liniştit, cum o să avem mai mult timp liber, o să ieşim în parc la o plimbare", i-a spus fotbalistul soţiei).

"În ultimele zile, am fost bombardat cu telefoane şi cu mesaje. «Vino!», «Semnează!», «Nu semna!», o nebunie completă, oficiali, impresari, oameni. Sunt curios dacă de marţi dimineaţă mă mai caută cineva!"

"Am încercat un călcâi de efect la un moment dat. Nu ştiu dacă la Steaua sau la altă echipă aş fi criticat pentru o asemenea execuţie, în cazul în care mingea se duce la adversar, dar Mister Stoican m-a încurajat de pe margine, ca întotdeauna" Kamer Qaka

3.500 €este salariul lunar al lui Qaka la Iaşi

30 de meciuri
a strâns albanezul de 23 de ani la formația din Copou, având două pase decisive

"Steaua ar fi o variantă bună, dar şi Zaragoza sună tentant"

Cassandra este o prezenţă puternică lângă jumătatea ei. Curge firesc întrebarea: "Ce ţi-ai dori pentru Kamer?".

Femeia nu stă prea mult pe gânduri: "Steaua ar fi o variantă bună, dar şi Zaragoza sună tentant. Steaua fiindcă poate lua campionatul, se luptă an de an pentru asta, e un club care atrage privirile altor formaţii din Europa, în timp ce Zaragoza oferă oportunitatea Spaniei, chiar dacă în liga secundă". Auzind dialogul, mijlocaşul a zâmbit: "Aşa, şi eu mi-aş dori Barcelona, dar nu cred că ştiu oamenii aceia de mine!"

Vezi și:

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
tgrln
tgrln  •  09 Mai 2018, 21:55

Cum să transferi un jucător pentru care decide nevasta dacă să accepte sau nu? Ori ești bărbat, ori te duci la panseluțe. Nu e o virtute că e condus ca un băiețel de o altă persoană.

merace
merace  •  09 Mai 2018, 20:00

Transferul lui Qaka la FCSB probabil a fost doar un zvon, ca sa inmoaie Iasi-ul inainte de meci, cum a facut Gigi si cu Golofca! Ma indoiesc ca l-a vrut Gigi pe Qaka vreodata. Cred ca nu-l lua nici daca batea FCSB la Iasi!

nebraska
nebraska  •  09 Mai 2018, 18:51

Mostra de reporter gsp: incepe cu fcsb, la final ii sa cu steaua nesimtitul...bine zicea Daum ca astia invelesc peste nu fac jurnalism.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează