FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV A fost scos din lot după Poli Iași - FCSB, 1-0: "Suntem ca după război"

Platini în duel cu Florin Tănase FOTO: Raed Krishan
Platini în duel cu Florin Tănase FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 09 mai 2018 14:57

Platini (32 de ani) a fost eliminat din lotul ieșenilor pentru meciul cu Viitorul, de vineri, din cauza gesturilor teatrale (vezi detalii AICI!) din meciul câștigat cu FCSB, scor 1-0.

  • Viitorul - Poli Iași se joacă vineri, de la 21:45, și e liveTEXT cu video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

Flavius Stoican, antrenorul celor de la Poli Iași, a vorbit pentru GSP.ro despre problemele de lot și despre consumul uriaș de energie din meciul care poate decide titlul în Liga 1.

"Avem foarte mari probleme de lot pentru meciul cu Viitorul. După Steaua suntem ca după război. În afara accidentărilor mai vechi, au mai ieșit de pe listă și Mihalache, Jo Santos și Qaka, suspendați, în timp ce Sin e accidentat.

Plătim destul de scump cele 3 puncte. Nu mă plâng, nu ne plângem. Nu există așa ceva în vocabularul nostru", a declarat Flavius Stoican pentru GSP.ro.

"Budescu este un jucător foarte, foarte bun, dar noi am avut în echipă un jucător la același nivel, dar subevaluat, pe Ionuț Cioinac"Flavius Stoican

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
581534618615543
Robert Ivan  •  09 Mai 2018, 20:45

Platini cel mai slab de pe teren la jocul cu STEAUA. Jo Santos FOARTE slab si el.

166519390404871
Cristian Gherasim  •  09 Mai 2018, 16:10

Si ce mai conteaza ?!Ati jucat cu Steaua de-acu din nou in excursie prin play-off.Oricum eu spuneam la inceput ca Iasi va lua 5 puncte in play-off la cat sunt de slabi.Mai poate lua un punct?!Nu cred.

dora
dora  •  09 Mai 2018, 16:10

La Ovidiu veti ***. La fel cum ati stat in dubla cu Astra, scor general 0 - 6.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează