FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

INTERVIU Sergiu Hanca știe cum se poate impune Dinamo în Derby de România

Hanca a adus ultima victorie a
Hanca a adus ultima victorie a "câinilor" cu rivalii, 2-1, prin "dubla" de pe Național Arena Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 09:00

Sergiu Hanca a mărturisit că Dinamo a trecut peste perioada tulbure, iar diseară ”haita” își poate învinge rivala.

- Sergiu, cum percepeți voi, jucătorii, plecarea lui Contra la națională și sosirea lui Miriuță?
- Schimbarea e benefică fiindcă cei din conducere au adus un om cu experiență și care se pliază la ce e la Dinamo acum. Este în regulă că Mister Contra a ajuns la națională și ne bucurăm pentru el, dar este foarte bine că a venit un dinamovist pursânge, cu gândul și cu inima deschise.

- Ce poate aduce nou un antrenor în doar trei zile de antrenamente?
- La un derby putem juca și fără antrenor, e vorba de rivalitatea dintre noi, jucătorii. Dar fiindcă a sosit și un antrenor cu nume, e și mai bine. Îl cunosc bine pe domnul Miriuță, am lucrat împreună și la Târgu Mureș, e un antrenor foarte bun și le-am spus și colegilor la ce să se aștepte.

- Voi sunteți în afara play-off-ului.
- A fost o perioadă tulbure la Dinamo din cauza rezultatelor, dar atmosfera a rămas bună, fiindcă noi suntem un grup frumos. Acum trebuie să câștigăm puncte și să revenim sus în clasament.

- Ce așteptări ai de la acest derby cu numărul 171?
- Pentru meciul cu Steaua suntem 110 la sută motivați! Ce va decide derbyul de duminică? Victoria lui Dinamo! Aș fi fericit să marchez din nou sau să ofer o pasă decisivă, important e să bată Dinamo.

- Rivalii ce impresie ți-au lăsat până acum?
- Adversarii au jucători foarte, foarte buni, de valoare incontestabilă, dar s-a observat și-n derbyurile trecute că într-o echipă grupul face diferența, nu doar valoarea unui fotbalist anume. Rivalii au făcut investiții, antrenorul lor are de unde alege pe mai multe posturi, dar cred că noi suntem mai uniți.

"Mister Contra și-a luat rămas bun de la noi și ne-a transmis să câștigăm derbyul și pentru dânsul. I-am urat baftă, știm că și-a dorit mult să ajungă la echipa națională"
Sergiu Hanca, mijlocaș Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
163832047373948
Laurentiu-Mihail Nadasan  •  24 Septembrie 2017, 13:19

Hallo !!! Ala e derby de Bucuresti nu de Romania ! sa nu confundam ! Derby-ul de Romania se joaca intre echipele de pe locurile 1 si 2 din campionat, nu intre cele de pe locurile 3 si 7 !!!

calinescu_
calinescu_  •  24 Septembrie 2017, 10:24

DIN PACATE DINAMO A IESIT MULT SLABITA DUPA CONTRA & MUTU .....!!!!! ECHIPA NU MAI JOACA NIMIC PENTRU CA NUCLEUL PALICI , NISTOR SI BUSULADZICI A FOST INDEPARTAT ....!!!! CINE SA-I PASEZE LUI NEMEC SI HANCA ????????? NASCIMENTO SI SOLOMAO SUNT PREA MICI PENTRU DINAMO ....!!! ANTON ESTE UTIL , DAR RAMANE UN MEDIOCRU ....!!!! MAHLANGU ESTE UTIL INSA NU CA INCHIZATOR ....!!!!! KATZICAS ESTE UN MEDIOCRU , CAM DE ACELASI NIVEL CU POPESCU SI MARICI ....!!!! MIRIUTZA TREBUIE SA SCHIMBE DIN MERS , BINEINTELES CU CALM SI INTELEPCIUNE , EXACT CE IA LIPSIT LUI CONTRA ....!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează