FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Interzis de Gigi! Becali se opune titularizării unui fotbalist important: ”Să plece! Ar fi o veste bună pentru mine”

Articol de - Publicat marti, 05 aprilie 2016 00:00

Becali îi interzice lui Reghe să-l mai folosească titular pe fundaşul din cauza căruia s-a ratat victoria cu Dinamo.

Patronul i-a transmis în mod clar antrenorului că nu mai acceptă să-l vadă pe Paul Papp în primul "11" şi că poate apela la el doar în cazuri de forţă majoră, când se accidentează un alt stoper, aşa cum s-a întâmplat în debutul partidei cu Pandurii, din etapa trecută.

Atunci a intrat Papp, Steaua n-a încasat gol, dar stoperul nu a fost folosit şi cu ASA Tg. Mureş, deşi prestaţia lui la Severin a fost bună.
Cel mai probabil, Papp, 26 de ani, va fi îndepărtat din lot la finalul campionatului.

Din cauza prestaţiilor foarte slabe din acest sezon, în tricoul roş-albastru, el a şi pierdut echipa naţională, la care a bifat ultima selecţie în urmă cu 6 luni, iar şansele pentru a prinde lotul de Euro sunt mici.

Nu e pentru prima dată când Becali vrea să scape de Papp. S-a mai întâmplat după meciul cu Partizan, când a fost cel mai slab de pe teren, iar Steaua a pierdut calificarea în grupele Ligii. Iar de curând după meciul cu Dinamo, din martie.

"Papp? Să plece! Ar fi aşa o veste bună pentru mine să aud că pleacă. Normal că m-aş bucura să îl dau. Ne-a mâncat prea multe meciuri!", a spus Becali.

1.500.000 €e cota de piață a lui Paul Papp conform site-ului transfermakt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
1745flo
1745flo  •  05 Aprilie 2016, 16:49

Avea dreptate Sumudica vorbind despre cioban: ai sacou la doua randuri si tu bagi mainile pana la coate in buzunare!? Unii nu se vor cizela nici intr-o suta de ani! De unde nu e, ce poti cere...

cobra_z
cobra_z  •  05 Aprilie 2016, 13:13

problema lui jiji e ca fcsb a avut cateva meciuri oficiale (5-6 pe sezon), si tocmai in alea papp a gresit...nu se enerva ciobanul pentru "amicale", ca acolo greseala se repara imediat;)

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  05 Aprilie 2016, 11:34
Postat de moshu_shukaru pe 05 Aprilie 2016, 11:32

Nu cumva, acele "autografe" erau, de fapt, chestii d-alea verzi (cu capete de președinți morți) ?

Bine că te-ai ascuns repede pe... 01 Ianuarie 1970, 02:00 !!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează