FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 1-0

Învins de CFR, Hagi și-a băgat jucătorii în ședință și cere Federației măsuri radicale: "Să începem play-off-ul de la 0 mai bine!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 22:55

Gheorghe Hagi și-a băgat în ședință pe jucătorii, la finalul meciului pierdut de Viitorul cu CFR Cluj (0-1), în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1.

"Noi trebuie să fim mai inteligenți ca să fructificăm ocaziile pe care le avem, trebuie să învățăm să jucăm meciurile mari. Ce am făcut până în momentul de față este fantastic, vom lupta pentru șansa noastră.

Propun să începem de la 0 play-off-ul, am muncit de pomană. Regula cu înjumătățirea punctelor nu e bună, play-off-ul e bun, dar regula cu luatul punctelor nu. Pentru că sunt puncte muncite.

Noi nu avem obligații ca ceilalți, eu sunt mândru de jucătorii mei, dar nu pot fi mulțumit când pierdem. Normal că îi bag în ședință", a spus Hagi la finalul partidei, la TV Digi Sport.

"Ei ne-au dat gol la prima ocazie, asta a fost istoria meciului. Nu am simțit miza, am încercat să mărim distanța față de locul 2, în play-off trebuie să arătăm altceva. Îmi pare rău de Mediaș" Benzar, la TV Digi Sport

Citește și:

FOTO și VIDEO Știm toate echipele din play-off! » Cum arată acum CLASAMENTUL de la care pleacă bătălia pentru titlu, după înjumătățirea punctelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Martie 2017, 12:12

Si totusi despre CFR nici un articol? Iese din insolventa ,a castigat un meci hotarator impotriva celei mai bine clasate ,s-a calificat in Play -off...???

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Martie 2017, 11:10

Bravo CFR! Succes in play-off.Campionatul! P.S. Cu Ruiz si Nascimento ce se intampla?.Inteleg Deac e maestru ,dar si ceilalti ar trebui sa aiba loc.Legea lui "21"....Paun.

1250984458283448
Catalin Amariei  •  06 Martie 2017, 10:29

sa zica mersi ca pleaca totusi cu un mic avantaj luat in meciuri cu insolventi gen Timisoara ,ASA

Vezi toate comentariile (19)
Comentează