FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ioan Andone, impresionat de un jucător de la FCSB: „De la Sânmărtean n-am mai văzut asta”

Ioan Andone
Ioan Andone

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 18:19 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 20:40

Ioan Andone, fostul antrenor de la Dinamo și CFR Cluj, a vorbit despre Octavian Popescu (19 ani), mijlocașul de la FCSB, și s-a arătat impresionat de calitatea tânărului fotbalist.

Popescu, fotbalistul pe care patronul Gigi Becali speră să obțină 50 de milioane de euro, este comparat de Ioan Andone cu Lucian Sânmărtean, fostul mijlocaș de la FCSB și FC Vaslui, recunoscut pentru tehnica sa deosebită.

FCSB l-a dat afară după 5 etape, acum e o soluție pentru națională: „Ar putea ajuta România”
FCSB
FCSB l-a dat afară după 5 etape, acum e o soluție pentru națională: „Ar putea ajuta România”

Ioan Andone, impresionat de Octavian Popescu

Fostul mare internațional consideră că Octavian Popescu își merită laudele, iar în câțiva ani ar putea fi vândut în străinătate pentru o sumă importantă.

„Octavian Popescu, talentat, nu e umflat deloc. El trebuie să stea doi-trei ani în România, să fie golgheter și titular la națională.

Eu așa îi văd viitorul, ca să se vândă pe 20 de milioane. Să joace în Champions League sau Europa League, așa vezi nivelul lui. E talent, se vede clar, de la Sânmărtean nu am mai văzut calitatea asta tehnică la un jucător”, a declarat Ioan Andone, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali: „O să știu eu când să-l vând pe Octavian Popescu"

„Suma maximă la care mă gândesc eu în cazul lui Tavi este de 50 de milioane de euro. Dacă l-aș vinde acum aș putea să încasez doar 10 milioane de euro. Așa cred.

E bine că îl monitorizează cluburi mari, însă el nu e de vânzare acum. Eu vând doar atunci când simt că pot să capăt prețul maxim. Nici un jucător pe care l-am vândut eu nu a devenit mai valoros după ce a plecat, i-am dat pe toți în momentul potrivit", a spus Becali, patronul de la FCSB, la Pro Arena.

Daniel Pancu, impresionat de Octavian Popescu: „Face parte dintr-o categorie rară” + Ce îi lipsește

Citește și alte știri din Liga 1:

Gaz Metan și Academica, sancționate din nou de Comisia de Disciplină » Cum arată ACUM clasamentul

Când vor intra echipele din Liga 1 pe „Arcul de Triumf”? » Ministrul Novak, anunț important: „O să vedeți că o să ajungem acolo”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  28 Aprilie 2022, 11:41

Iar propaganda pentru T.a.v.a. Popescu rusinea Romaniei?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează