FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ioan Ivașcu, juristul lui CFR Cluj, atac la adresa lui Sebastian Colțescu » EXCLUSIV Clubul l-a suspendat din funcție

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 10:00

Ioan Ivașcu, juristul celor de la CFR Cluj, a avut o ieșire agresivă pe Facebook la adresa lui Sebastian Colțescu, ca urmare a prestației acestuia din meciul Viitorul - Sepsi 4-1, în care a eliminat doi jucători ai oaspeților.  

  • CONTEXT: Colțescu a eliminat doi oameni din tabăra celor de la Sepsi: Răzvan Tincu și Rachid Bouhenna, ambii pentru cumul de cartonașe galbene. De asemenea, centralul a dictat și un penalty pentru dobrogeni, în minutul 85, pe care Cosmin Matei l-a transformat. 

Recidivist, autor al unor alte declarații tari în trecut, Ivașcu a fost suspendat din funcție de către propriul club. Informația a fost confirmată în această dimineață de Ivașcu, într-un dialog avut cu jurnaliștii GSP.ro.  

Colțescu a eliminat doi oameni din tabăra celor de la Sepsi: Răzvan Tincu și Rachid Bouhenna, ambii pentru cumul de cartonașe galbene. De asemenea, centralul a dictat și un penalty pentru dobrogeni, în minutul 85, pe care Cosmin Matei l-a transformat. 

„Același «domn Colțescu», altă scenă, același spectacol oribil. Prestația acestui «cavaler negru» oscilează precum «cotele Dunării». Pot doar să sper că este răcit și tușește în fluier, altmineri nu am putea cuteza să credem că valoarea acestui «albitru» FIFA este sub nivelul a ceea ce poate.  

(...) Cum spune Ilie Dumitrescu în cunoscuta reclamă, «Cunoaște-ți limitele, pariază responsabil». Prezenta postare reprezintă un pamflet și va trebui tratată ca atare”, a fost postarea lui Ioan Ivașcu. 

Adrian Porumboiu n-are milă de Sebastian Colțescu: „E dezechilibrat mental!” 

Match preview CFR  - Lazio:

Vezi și: 

VIDEO Atac supersonic, defensivă cu slăbiciuni: cum s-a descurcat Lazio la ultimul test înaintea partidei cu CFR Cluj 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
daniaania
daniaania  •  26 Noiembrie 2019, 15:57

Sa inteleg ca are protectie solida Coltescu, aici sa ajuns ???? Poate face ce doreste, nu ???

ray51
ray51  •  26 Noiembrie 2019, 12:49

Cum s'apropie careva de CFR, cum sar scantei urmate de flacari. (Acest comentariu este un pamflet si trebuie tratat ca atare.)

sasesase
sasesase  •  26 Noiembrie 2019, 10:35

Oamenii normali care văd și spun lucrurilor pe nume, devin inamicii publici ai gloatei! Trăim intr o societate greșită, dar când cineva vine și spune este pus la zid! Dreptate avea Caragiale!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează