FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - GAZ METAN, DUMINICĂ

Ioan Mărginean a început să plângă după ce a fost UMILIT de Janos Bokor: „Am crescut fără mamă de la 8 ani, nu e normal să mi se spună asta”

Ioan Mărginean
Ioan Mărginean

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 12:26

Acuzat de Janos Bokor, directorul sportiv al lui Sepsi, că „face parte din cooperativa anilor 1400”, Ioan Mărginean, 58 de ani, președintele celor de la Gaz Metan a izbucnit în plâns astăzi, în timpul unei emisiuni televizate.

„Eu am crescut fără mamă de la 8 ani. Am jucat la o echipă foarte bună, Dinamo, am văzut lumea în lung şi în lat, am luat campionate. Nu e normal, credeţi-mă.

Nu e războiul meu, eu îmi duc crucea până la capăt. Echipa asta are 74 de ani, la anul vrem şi noi să sărbătorim 75 de ani de la înfiinţare. Oraşul ăsta e foarte frumos şi merită să vadă un fotbal frumos. Parcă te doare, o viaţă ai trudit atât pe teren, lângă teren”, a spus, printre lacrimi, Ioan Mărginean, la Pro X.

Declarațiile tăioase venite dinspre Sfântu Gheorghe vin la doar câteva zile înaintea meciului direct dintre Gaz Metan și Sepsi, care va avea loc duminică, la Mediaș. Partida are implicații importante în lupta pentru play-off. 

Janos Bokor, oficialul covăsnenilor, a declarat în exclusivitate pentru GSP.ro că se teme de jocuri de culise înaintea duelului cu Gaz:

„Acum mergem la Mediaş, Edi Iordănescu e şi el un nume. Va pune presiune. Mai e domnul Mărginean, cooperativa din anii 1400. Ajunge cu gheara unde noi nu ajungem, dar nici nu ne dorim”. 

Vezi și: Jurnalistul GSP Victor Vrînceanu, după ce oficialul lui Sepsi a acuzat ziarul că i-a modificat declarațiile: „Din cauza unor oameni ca dumneavoastră, ziariștii ajung să fie chiar amenințați cu moartea de către ultrași” + Înregistrarea audio a interviului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
magic4ever
magic4ever  •  15 Februarie 2019, 10:38

Hai cu X

106773433522190
Marcello Kazan  •  15 Februarie 2019, 00:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1570947506526287
Mircea Truta  •  14 Februarie 2019, 21:22

Cu sau fara mama a ajuns un mafiot. Cine il stie de la Cluj stie ce zic.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează