FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Ioan Niculae şi-a luat din nou ţinta preferată în colimator: "Cu Budescu în teren, erau patru oameni care nu jucau nimic"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 22:13

Astra a remizat pe teren propriu cu Oţelul, 1-1, motiv pentru patronul clubului, Ioan Niculae, de a se lua din nou de jucători.

" Astra nu joacă nimic de la începutul anului, am mai cîştigat cîte un meci cu noroc, s-a mai lipit cîte ceva. Doar cu Petrolul am mişcat, că atunci au vrut.

Eu nu înţeleg de ce Enache şi Ioniţă II stau mereu pe bancă. Dacă Steaua bate mîine, lupta pentru titlu e aproape gata. Nu arbitrul ne-a luat două puncte.

Eu nu văd nici o idee de joc, nimic tactic. Pe Tîrgu Jiu i-am bătut după ce a ieşit Budescu. Dacă era pe teren şi azi, erau încă vreo patru care nu jucau nimic", a spus Ioan Niculae la DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
forumeer
forumeer  •  22 Martie 2014, 07:15
Postat de batranu.cismigiu pe 22 Martie 2014, 02:20

Isaila e brasovean get-beget. Dintre echipele bucurestene, a jucat doar la Rapid, in sezonul 2000-2001, zece ani mai tarziu antrenand Sportul... il cunosc destul de bine.

Eram ironic la adresa voastra, a anti-stelistilor paranoici si iubitori de conspiratii mondiale organizate de Steaua. Ma mir, totusi, ca n-a spus nimeni ca Isaila e prieten cu Reghecampf si il ajuta, sabotandu-o pe Astra, dupa cum spuneam, ziarele si anti-stelistii sunt in stare de asemenea scenarii, neposedand prea mult creier.

gerula9mm
gerula9mm  •  22 Martie 2014, 05:57

cand a jucat si a scos un egal cu Steaua a fost bun, ca sa nu mai zic de cupele europene.. asa a facut si cu f*TEMO-t ala care era un fotbalist destul de bun

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  22 Martie 2014, 02:20
Postat de forumeer pe 22 Martie 2014, 01:41

E blat cu Steaua. E spionul Stelei... ba nu, defapt e un sabotor trimis de Steaua ca s-o incurce pe Astra, fiind un prieten apropiat al lui Reghecampf. Ziarele ar fi in stare sa titreze asta.

Isaila e brasovean get-beget. Dintre echipele bucurestene, a jucat doar la Rapid, in sezonul 2000-2001, zece ani mai tarziu antrenand Sportul... il cunosc destul de bine.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează