FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Tavi Popescu, criticat la GSP Live: „A dat două șuturi în România și e cotat la 100 de milioane”

Tavi Popescu, foto Imago Images
Tavi Popescu, foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 09:41 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 10:46

Ioan Sdrobiș (76 de ani), fost antrenor în Liga 1, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a vorbit și despre Octavian Popescu (19 ani), mijlocașul ofensiv de la FCSB.

Fostul tehnician de la Oțelul Galați, Universitatea Cluj sau Farul Constanța l-a taxat pe Octavian Popescu după ce internaționalul român a aruncat tricoul când a fost schimbat, în meciul România - Finlanda, 1-0.

MM Stoica, reproșuri pentru Gigi Becali: „Vă dați seama cu ce probleme m-am confruntat ani de zile? De ce trebui să spui astea?”
FCSB
MM Stoica, reproșuri pentru Gigi Becali: „Vă dați seama cu ce probleme m-am confruntat ani de zile? De ce trebui să spui astea?”

Ioan Sdrobiș îl taxează pe Octavian Popescu: „Nu are nicio scuză”

„Mai deunăzi la echipa națională, când a fost schimbat a aruncat tricoul pe jos, la banca de rezervă (n.r. - Tavi Popescu). Nu are nicio scuză. Dacă a dat două șuturi în România e cotat la 100 de milioane.

Marii sportivi, atât din țară cât și de afară, dau dovadă de un caracter deosebit. Ei au înțeles misiunea lor pe Pământ. Dacă reprezinți națiunea respectivă, trebuie să te prezinți și ca om”, a spus Ioan Sdrobiș la GSP Live.

Octavian Popescu a aruncat tricoul naționalei după schimbare

Tavi Popescu, criticat la GSP Live: „A dat două șuturi în România și e cotat la 100 de milioane”
foto: captură as.ro

Titular în premieră la națională, Tavi Popescu a fost schimbat în minutul 54, după o evoluție ștearsă în România – Finlanda 1-0. S-a așezat pe bancă bombănind, și-a scos tricoul și l-a aruncat în apropiere.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Iar s-a păcălit Becali? » Insistă cu strategia care a stors-o deja de 3,7 milioane de euro pe FCSB

Transfer „marca Gigi Becali”: nou-venitul la FCSB e mai slab decât ce avea Petrea și e sub ce a adus CFR Cluj!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
planetfun
planetfun  •  22 Iunie 2022, 18:15
Postat de carol_k pe 22 Iunie 2022, 10:29

Cât s-a vorbit la TV și cât s-a scris pe net despre acest băiețaș răsfățat și cât despre David Popovici. Pacatele sunt ale presei, nu ale lui Becali sau ale jucatorului.

adevarat. popovici dat afara de la csa, ca sa vina adi pompa si ogararu. hai sa vorbim mai mult, zic !

Dobermannul
Dobermannul  •  22 Iunie 2022, 16:22

"Ai impresia ca-l ''infiereaza''?!...:) Ma faci sa rad...:) Reclama, fie ea pozitiva sau negativa, este totusi reclama, si se plateste... " Deci la GSP se plateste terfelirea. Becali ii plateste pe jurnalistii de la GSP spui tu, ii plateste pentru ca 90% din timp sa stearga cu el pe jos. O fi omul masochist. E buna chestia asta pentru ca sa ne mai amuzam putin.

clubman
clubman  •  22 Iunie 2022, 15:43
Postat de Dobermannul pe 22 Iunie 2022, 12:49

Doar dragostea si ura se manifesta prin obsesie. Dispretul se manifesta ignorare. Nu e cazul de dispret atunci cand nu este zi de la Dumnezeu in care jurnalistii de la GSP sa nu-l infiereze pe Becali pentru orice spune si orice face intr-o puzderie de articole. Chiar crezi ca Becali e asa de profund in gandire incat sa merite atata stradanie unei puzderii de jurnalisti care se presupune ca au cu mult mai multa scoala decat el? Becali le bantuie zilele si noptile. Vai mama lor ce chin pe capul lor.

...:) Ai impresia ca-l ''infiereaza''?!...:) Ma faci sa rad...:) Reclama, fie ea pozitiva sau negativa, este totusi reclama, si se plateste... Noi il putem ''ignora'' pe cioban, dar ca sa-l ''ignore'' presa ar fi o pr0stie din partea lor: da mereu nastere la polemici, se vinde bine... Cam despre asta e vorba.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează