FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Ganea e dispus să vină la Dinamo: „Dacă domnul Negoiță are nevoie, nu pot să zic nu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 16:47

DINAMO // Ionel Ganea (46 de ani) îi transmite lui Ionuț Negoiță că e pregătit să preia formația, indiferent de situația în care se află.

Dinamo are un început dezastruos de sezon. Situația de la club e una incertă. Eugen Neagoe e încă în refacere după problemele medicale avute în timpul meciului cu Craiova, scor 0-2, iar patronul Ionuț Negoiță caută oameni interesați de achiziționarea echipei. Ionel Ganea crede că e capabil să liniștească apele în Ștefan cel Mare, ca antrenor.

„Până în momentul de faţă nu am avut nicio discuţie şi nu am purtat niciun fel de tratative cu cineva din conducerea clubului. Dar orice este posibil.

Vreau să mai subliniez un lucru. Sunt antrenorul care a preluat foarte multe echipe în insolvenţă. Deci sunt antrenorul care a fost la echipe cu probleme financiare foarte mari şi eu zic că m-am descurcat foarte bine. Dacă domnul Negoiță are nevoie şi îşi doreşte lucrul acesta, nu pot să îi zic nu”, a declarat Ionel Ganea pentru TV Telekom Sport. 

„Au fost aduși foarte mulţi jucători, dar din punct de vedere valoric, din punctul meu de vedere, nu sunt peste ce au fost” 
- Ionel Ganea

Ionel Ganea este în acest moment liber de contract. De-a lungul carierei a pregătit formația secundă a lui Dinamo, Sănătatea Cluj, U Cluj, Rapid, Dunărea Călărași, Voluntari și Târgu Mureș. Sezonul trecut a stat câteva etape pe banca divizionarei secunde ACS Poli Timișoara. Ganea a îmbrăcat tricoul „câinilor” în 2006, marcând 14 goluri în Liga 1.

vezi ȘI:

EXCLUSIV Claudiu Vaișcovici, Florin Cheran și Giani Kiriță deplâng situația în care se află echipa: „Ar fi o performanță să rămânem în A!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  12 August 2019, 01:36

Eu pe Ionel Ganea al vreau ai Rupe Ganezu sa vezi pregatire atunci!Ganea nare "Mama nare Tată'Asta trebuie la Dinamoca jucatorii sa alerge si in somn!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  11 August 2019, 20:34

daca vine e cu cu cel putin 7 clase peste neagoe !!!

calinescu_
calinescu_  •  11 August 2019, 18:51

DECAT ACTUALA STARE DE SPIRIT MAI BINE CU GHANEZUL ...!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează