FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost jucător cu cifre foarte bune la Dinamo nu vrea să audă de salvarea clubului prin programul DDB: „Nu e echipa mea, mi-am făcut datoria cât am jucat acolo și atât. Nu donez niciun leu!”

Programul „DDB” crește pe zi ce trece, din ce în ce mai mulți oameni donând pentru Dinamo +26   FOTO
Programul „DDB” crește pe zi ce trece, din ce în ce mai mulți oameni donând pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 18:41

Ionel Ganea (46 de ani), fostul atacant al lui Dinamo, nu dorește să urmeze exemplul unor nume mari din fotbalul românesc, care au contribuit financiar la salvarea lui Dinamo prin înscrierea în programul „DDB”.

Ganea, care a petrecut o jumătate de an la Dinamo, între iulie 2006 și ianuarie 2007, nici nu vrea să audă de așa ceva:

„Eu nu fac aşa ceva, în primul rând nu e echipa mea. Eu personal nu donez niciun cent, niciun leu. Mi-am făcut datoria cât am jucat acolo şi atâta tot. Şi nici n-am primit nicio invitaţie din partea lor, la vreun derby, aşa, ca fost dinamovist”, a dezvăluit „Ganezul” pentru Antena Sport.

Ionel Ganea: „Îmi permit să dau, dar nu vreau”

Îmi permit şi eu să dau, dar nu vreau. Atât timp cât am fost dinamovist, am făcut performanţă acolo, n-am primit nicio invitaţie la vreun meci, e strigător la cer”, a mai spus acesta.

Ionel Ganea, devenit „câine” după transferul de la Wolverhampton, a reușit să câștige un titlu de campion al României alături de roș-albi.

14 goluriîn 22 de meciuri a înscris Ganea la Dinamo

Mircea și Răzvan Lucescu, dar și Cristi Borcea s-au înscris în „DDB”

Dacă Ionel Ganea refuză să își ajute fostul club, „Il Luce”, Răzvan Lucescu și Cristi Borcea au făcut-o. Toți au devenit membri „elite” în programul „Doar Dinamo București”, grad care presupune donarea sumei de 1948 de euro anual.

Ultimul dintre aceștia a fost Mircea Lucescu, care se alătură astfel unei liste din care mai fac parte Răzvan Lucescu, Cristi & Patrick Borcea, Claudiu Florică, Nicolae Stanciu, George Țucudean, Cosmin Moți etc. Numele tuturor celor înscriși în program va apărea pe tricoul oficial de joc al lui Dinamo în sezonul următor de Liga 1.

GALERIE FOTO. Imagini recente de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. Râzi cu noi: Câteva faze haioase din sportul amator

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Florin Prunea face un pariu în legătură cu vânzarea lui Dinamo: „Știu sigur ce va face Negoiță”

Un membru DDB a luat în Spania urma societății care vrea să cumpere clubul: „Am fost mințiți, nu e un fond de investiții!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
creeperno
creeperno  •  27 Mai 2020, 22:46

Cand pleaca negoita bagi bani?

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  27 Mai 2020, 22:44
Postat de sdaniel1972 pe 27 Mai 2020, 19:26

Sincer m as bucura, sa aveti parte , doar de ceea ce ati facut Craiovei cind patronii vostri erau netoiu si borcica... Tinind cont ca au trecut multi ani de atunci si rezultatul la ,,binele,, pe care l ati facut, se vede si azi , va doresc sa va desfiintati! minim!

Jucatorii aia nu sunt obiecte sa furi asa cand nu te vede nimeni, jucatorii aia au plecat de buna voie dupa Netoiu, nu le-a pus nimeni pistolu la cap jucatorilor, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ipse
ipse  •  27 Mai 2020, 21:33

Cat de tare se poate umili dinamo! Sa stai cu mana-ntinsa la toti jucatorii care au jucat la tine ... Asta-i umilinta maxima!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează