FOTBAL  »  Superliga  »  DERAPAJ

DERAPAJ Încă un fost internațional român șochează: „Poate vine nenea Putin și ne scapă de mizeriile din fotbalul nostru”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 11:10 / Actualizat marti, 15 martie 2022 11:47

DERAPAJ. La 10 zile de când Daniel Pancu îl elogia pe Ramzan Kadîrov, liderul extremist al Republicii Cecene acuzat de crime de război, un alt fost mare internațional al României are o reacție șocantă. Ionel Ganea (48 de ani) a analizat situația fotbalului românesc și a făcut o trimitere deplasată la Vladimir Putin. 

  • Pe lângă laudele la adresa lui Kadîrov, Pancu a oferit declarații șocante pentru despre tradițiile cecenilor: „Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs”.

Ionel Ganea, fostul atacant de la Rapid și Dinamo, este nemulțumit de problemele financiare cu care se confruntă echipele românești și a făcut o referire șocantă la Vladimir Putin, conducătorul Rusiei, în plin război în Ucraina.

Vali Moraru, discurs dur, după FCSB - Farul: „Trăim într-o epocă fake!”
FCSB - FARUL 2-0
Vali Moraru, discurs dur, după FCSB - Farul: „Trăim într-o epocă fake!”

Ionel Ganea derapaj „marca Pancu”

„Nu vedeți unde a ajuns fotbalul românesc? E în colaps financiar! Și Liga Profesionistă, și Federația! Niciodată n-am mai văzut fotbalul românesc în halul acesta!

Poate ne ajută nenea Putin să curețe fotbalul românesc de mizerii. Cam așa e treaba. Iar culmea culmilor este că, de când s-a înființat Federația Română de Fotbal nu a fost niciodată în istorie un președinte care să nu aibă contracandidat

E o strategie mincinoasă, care nu e de viitor! Uitați-vă unde am ajuns! Nu mai jucăm în nicio o cupă europeană, nu mai vin jucători tineri din urmă. E foarte dureros.

Cred că Mircea Sandu și Dragomir au făcut foarte multe pentru fotbalul românesc. Greu va mai face cineva ce au făcut. Erau deștepți. Din păcate, interesul național a devenit interes personal. Greu mai scăpăm de necazul ăsta”, a declarat Ionel Ganea pentru Fanatik.

Încă un fost internațional român șochează: „Poate vine nenea Putin și ne scapă de mizeriile din fotbalul nostru”

O parte dintre declarațiile scandaloase făcute de Daniel Pancu despre Ramzan Kadîrov

Îl respect enorm pe Ramzan Kadîrov. Problemele cu războiul mă depășesc și nu vreau să fac comentarii politice. [...] 

Eu nu știu de atentate sau crime, dar nu mă miră cu nimic. E un om foarte credincios și fidel legilor Islamului [Ce au de învățat românii de la ceceni?] Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. 

Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs Chiar dacă bisericile sunt din ce în ce mai populate, copiii noștri au alte exemple în viață și altă educație. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei!
 -Daniel Pancu

VIDEO Florinel Coman, declarații după victoria cu Farul: „Dacă dau 7 goluri acum, iar vrea 20 de milioane de euro pe mine”

Citește și: 

Gică Hagi, vehement cu Rusandu: „Incredibil! N-am crezut că o să văd așa ceva pe un teren de fotbal! Să tac din gură?”

Tiradă în direct: „Furt, furt, japcă mondială, ce vrei să spun?!” + verdictul lui Porumboiu la deciziile lui Rusandu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  15 Martie 2022, 15:21

I-a testat cineva IQ-ul lui Pancu? O avea mai mult decat o gaina??? Oare vor cadea tribunele de pe noul "Giulesti" daca Pancu nu va veni la meci pentru ca nu sufera sa respire acelasi aer cu Adi Mutu?!? De fapt, ce mare valoare a fost Pancu in fotbalul romanesc? Exceptand perioadele din "Grand", ce echipe de top a bifat? In 22 de ani de cariera a bifat vreo 10 cluburi, ceea ce denota o slaba stabilitate, un fel de minus valoare! Daca era asa de mare rapidist, nu-l usuiau aia cu una cu doua! Chestiile cu "plec eu ca..." nu mai tin in zilele noastre!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  15 Martie 2022, 15:15

Alt *** util....pe numele lui Ionel Ganea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadiq
sadiq  •  15 Martie 2022, 14:43

Pentru ca sunt prosti noi nu trebuie sa luam in seama ce zic si sa trecem peste. Asa ar dori unii mai prosti ca ei. Le-as pune poza zilnic la panoul rusinii in fiecare zi. Toate publicatiile sa faca asta pana le iese intelighenta din cap. Pancu asa a inteles el smecheria si il lingea pe ala Kadirov (el doar a reusit sa o rupa cu bataia pe nevasta-sa, in Cecenia putea sa o omoare, asta e regretul lui, ca a platit aici pt asta, pt bataie)iar Ganea un care din noroc si intamplare in loc sa va da "fer" a dat de bani. E treaba cu imparatul aici. Bv jurnalistilor ca le-au deschis capul si ne-au arata si noua ce era acolo.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează