FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ioniță II, scos din lot pentru returul cu Malmo! Explicația unei decizii drastice: "Să reflecteze înainte să vorbească"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 20:34

Alexandru Ioniță II n-a fost trecut pe foaia de joc de antrenorul Toni Conceicao pentru meciul retur cu Malmo FF din turul 2 preliminar al UEFA Champions League.

Kilogramele în plus, dar și declarațiile date în ultima vreme i-au fost fatale fotbalistului pentru care CFR i-a plătit Astrei 1 milion de euro.

"Contează foarte mult și implicarea în antrenament, corelat cu faptul că tu faci o declarație nefericită. Adică, nu-l avantajează, nu a fost o declarație fericită.
Trebuie să înțeleagă și el înainte să iasă pe post, trebuie să reflecteze puțin înainte.

Sunt mai multe detalii, poate are kilograme în plus, poate nu s-a implicat la antrenament, poate e cu gândul în altă parte. Poate o să ne spună el, să iasă copilul să ne spună.

A avut nevoie de ceva timp să se adapteze la cerințele de la CFR, dar tu să vii la pregătire cu kilograme în plus, după ce că ai avut problema asta și cu Dan Petrescu. Nici fizic nu ai stat bine, că s-a antrenat singur copilul ăsta până să vină la CFR. Sună a inconștiență, nu a indolență. Adică ești sportiv de performanță și vii cu kilograme în plus?", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și:  Ioniță II reacție neașteptată după un meci în care CFR n-a tras pe poartă: "Degeaba fac cantonamente dacă nu joc"

Playtech: ȘOC! Ordinul HALUCINANT dat de Putin în război: 'E SINUCIDERE!' Ce răsturnare de situație...


Comentarii (28)
caminero
caminero  •  02 August 2018, 15:57

"Să reflecteze înainte să vorbească" Dar ce, Ioniță ăsta e vreo oglindă? de ce să reflecteze?

126791918017681
Danezul Gramada  •  02 August 2018, 10:00

Ioniță 222,ai vrut sa joci mai mult, tea băgat titular la Călărași, ai atins mingea de 2 ori. Ce țeapă și-au luat ungurii cu neica nimeni ca tine. Nici măcar giulestiul n-o să te oferteze *** ce ești.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miki123
miki123  •  02 August 2018, 07:21
Postat de kwd2015 pe 02 August 2018, 00:51

maine ciorba ta o sa aiba si carne, pentru o asa postare. cred ca esti satula de morcovi.... de la pianistul pe tocuri..

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează