FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-4

Ionuț Chirilă a scos "mitraliera": "Dinamo se îndreaptă spre faliment! Se numesc antrenori pe criterii politice și interese meschine. E un dezastru"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 12:47

Ionuț Chirilă, fost antrenor la juniorii lui Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa alb-roșie și a explicat care sunt problemele "câinilor".

Chirilă este de părere că managementul clubului este unul greșit, că trebuie promovați tineri și că s-au făcut multe greșeli de-a lungul anilor.

"Am anunțat dezastrul de la Dinamo de ani de zile. Dacă cei din conducerea lui Dinamo ar fi ascultat măcar unul dintre lucrurile pe care le-am spus, echipa era în altă parte. De 5 ani se vorbește de «New Dinamo», dar nu se întâmplă nimic. Echipa se îndreaptă spre o nouă insolvență și faliment. Managementul tehnic este unul prost, iar managemtul tehnic este mână în mână cu cel financiar.

Dinamo a trăit din jucători crescuți la club, Tararache, Lupescu, Alexe, Răducioiu, Ștefan Radu, nu din jucători transferați. Așa au venit zecile de milioane de euro. Dinamo e unul dintre puținele cluburi din Europa care are un complex în centrul orașului și are o arie de selecție foarte mare.

Atât timp cât la Dinamo se numesc antrenori pe criterii politice și pe interese meschine, managementul tehnic este unul defectuos. Antrenorii își ascund neputința spunând că nu au cine să joace. Dinamo poate trăi din drepturi TV și din vânzarea de 2-3 jucători pe an și înlocuirea lor cu tineri, crescuți de club. Dinamo a avut o șansă uriașă, cu generația crescută de mine, din care 7 jucători au ajuns titulari.

Acum, Dinamo nu reprezintă nimic. E doar un dezastru", a spus Ionuț Chirilă la Pro X.

"Râmniceanu a venit la mine, la Chiajna, cu sacul în spate, spunând că Dinamo l-a dat afară. Era unul dintre cei mai buni portari din România. Și acum e unul dintre cei mai buni. Și Daniel Niculae a venit la mine, la Rapid, și mi-a zis «Dinamo m-a dat afară». Sunt 20-30 de astfel de exemple, de jucători pierduți de Dinamo"Ionuț Chirilă

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
106452019897999
Eduard Girnita  •  31 Octombrie 2017, 22:04

Dar de impresarii fomisti carora le curgeau si le curg balele cand mai prostesc vre-un amarat de club de pe afara cu cate un bidon de impiedicat roman nu ziceti nimic?Aaa! Ei nu au nici o vina sunt fecioare neprihanite! TOTI nu au in cap decat BANI si atat! Restul sunt povesti si prosteli pt. fazani!

nxss
nxss  •  31 Octombrie 2017, 17:54
Postat de conasu_boeru pe 31 Octombrie 2017, 16:33

Chiar mă întrebam de ce nu apare ...Chirilă Ionuț cu ale sale dizertații ! ....Ecce homo !!!

da ma omu , e un nimeni, un zero ca antrenor...da zi si tu ce zice gresit?

jensen
jensen  •  31 Octombrie 2017, 17:53

Hopa, vorbeste ardei umplut, fratele lui ardei ***, adica Famila Adams.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează