FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

Iorgulescu îi răspunde acid lui Iordănescu: "Ați dat totul peste cap! Sper că acum sunteți mulțumit"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 15:02

După ce Anghel Iordănescu și-a publicat punctul de vedere pe site-ul FRF, Gino Iorgulescu a ținut să nu rămână dator și îi răspunde selecționerului, neuitând să menționeze că schimbarea calendarului a dat peste cap fotbalul românesc. 

Citește și: Reacție dură a lui Iordănescu după atacul LPF: "Gino, nu-mi băga în gură vorbe pe care nu le-am spus"

"Domnule Anghel Iordănescu,

Am citit cu surprindere scrisoarea pe care mi-ați adresat-o ieri prin intermediul site-ului Federației Române de Fotbal și, din păcate, mă văd obligat să vă răspund, pentru că am constatat că tot nu ați înțeles eforturile pe care Liga Profesionistă de Fotbal le-a făcut pentru binele fotbalului românesc și al echipei naționale.

Sper că sunteți mulțumit acum, când întreg calendarul competițional a fost comprimat și pus pe coordonate neobișnuite pentru o competiție profesionistă. Nu voi insista asupra faptului că suporterul de fotbal este primul bulversat și privat de o întrecere așa cum și-o dorește.

Am sacrificat și dorințele fanilor fotbalului românesc și iată că avem în premieră finala Cupei României programată într-o zi de marți, pe 10 mai, iar finala Cupei Ligii Adeplast, disputată în afara actualului sezon competițional, practic în avanpremiera celui viitor, lucru unic în Europa.

Aceste mutări, făcute tocmai pentru a oferi zile mai multe de vacanță echipei naționale, au revoltat deja foarte multă lume, de la la suporteri și până la jucători, antrenori, conducători, sponsori și deținători de drepturi tv.

Ca președinte al Ligii Profesioniste, sunt în măsură să vă spun că toate aceste nemulțumiri, multe prezente și în spațiul public, vin în primul rând către forul nostru. Cu atât mai grea a fost decizia luată, împreună cu conducerea Federației Române, cu cât reacțiile celor implicați în ultimele faze ale Cupei Ligii Adeplast și ale Cupei României au fost de revoltă. Să vă mai amintesc faptul că am putea avea în finala Cupei Ligii Adeplast o echipă, Concordia Chiajna, care la ora jocului să fie chiar retrogradată, cu alți antrenori și, probabil, și cu alți jucători?

Dumneavoastră însă v-ați atins scopul, dând peste cap aceste competiții, iar noi nu putem decât să sperăm că timpul pe care l-ați câștigat cu atâtea sacrificii din partea noastră, Ligă, deținători de drepturi tv, sponsori, cluburi, antrenori, fotbaliști, spectatori, îl veți folosi pentru a pregăti cât mai bine echipa națională pentru turneul final al EURO 2016.

Nu vreau să vă distrag atenția de la pregătirea echipei naționale, de aceea consider încheiat dialogul nostru, e vremea ca și dumneavoastră să treceți la fapte. Sper că veți reuși să găsiți și adversari redutabili în programul de pregătire, de ce nu? Știți și dumneavostră, așa cum știm toți, că reprezentativele Angliei și Olandei ar fi jucat cu reprezentativa țării noastre după data de 20 mai, când și acum, și înainte de comprimarea calendarului competițional, România ar fi putut onora aceste jocuri.

Asigurându-vă că Liga Profesionistă de Fotbal are încredere în echipa națională și în antrenorul ei, urându-vă mult succes în Franța, închei aici orice discuție care v-ar putea perturba liniștea". 

Gino Iorgulescu

Președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal", se încheie comunicatul de pe site-ul LPF.RO. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
ortega
ortega  •  17 Martie 2016, 20:04

Senilache Cașchetă ar trebui împușcat , să nu-l mai chinuie stresul că din antrenorul secolului trecut ( ha , ha , ha ) va ajunge chilotul murdar al prodancei după o seară de tratative cu gâfâieli ... pentru transferul lui Gebhart la Al Sullal ...

kos_tyn
kos_tyn  •  17 Martie 2016, 19:00

corect ce spune iorgulescu

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  17 Martie 2016, 18:42

pe gino il cauta dna-ul pe acasa si el vorbeste de Iordanescu

Vezi toate comentariile (12)
Comentează