FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Părerea unei legende a Stelei: „Florin Tănase nu lasă un gol la FCSB” + Semne de întrebare în cazul lui Miculescu

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 14:51

Iosif Rotariu, fostul mare mijlocaș de la Steaua, a comentat ultimele noutăți de la FCSB: plecarea lui Florin Tănase și transferul lui David Miculescu.

Rotariu este de părere că FCSB nu va resimți lipsa lui Florin Tănase, care va pleca pentru 3 milioane de euro în China sau în Emiratele Arabe Unite.

A picat transferul la FCSB! „E capitol încheiat, ne-a anunțat...”
FCSB
A picat transferul la FCSB! „E capitol încheiat, ne-a anunțat...”

În plus, acesta se întreabă unde va juca extrema David Miculescu (21 de ani) pentru care UTA va primi 1,7 milioane de euro de la FCSB, atât cât este clauza de reziliere.

Iosif Rotariu e sigur: „Florin Tănase nu lasă un gol la FCSB”

„Nu rămâne vreun gol după plecarea lui, Gigi Becali a gândit foarte bine mutarea. În fotbalul românesc de azi, nu poți spune despre cineva că e de neînlocuit. Florin Tănase a cucerit un singur trofeu cu FCSB (n.r. - Cupa României în 2020).Echipa nu a luat vreun titlu cu el.

Dacă-l va lua pe Miculescu, sunt curios unde ar putea să joace. Unde vrea el să joace? La UTA joacă în benzi și o face foarte bine. Dar FCSB beneficiază în prezent de jucători care se pot exprima pe extreme: Andrei Cordea, Tavi Popescu și Florinel Coman.

Poate FCSB îl va lua să joace vârf. E și asta o variantă. Însă rămâne de văzut, dacă va fi transferat, în cât timp se va adapta. E greu să te adaptezi rapid la FCSB”, a spus Iosif Rotariu pentru sport.ro.

Miculescu, în locul lui Cordea la FCSB

Fotbalistul crescut la Arad va juca pe postul de extremă dreapta în noul sistem implementat de Nicolae Dică la FCSB, 4-2-3-1. 

El va deveni al treilea jucător adus în această vară care devine titular la FCSB, după Joyskim Dawa și Joonas Tamm. 

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman – I. Stoica

VIDEO Totul despre FCSB - FCU Craiova

Citește și: 

Mihai Stoica, uimit de câte bilete au fost vândute la FCSB - FCU Craiova, meciul programat la 22:30: „Mă așteptam la 3.000”

Invizibilul Miculescu, visătorul Miculescu, amabilul Miculescu » 3 momente cu noul transfer al lui Becali, la ultimul meci pentru UTA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  31 Iulie 2022, 18:57

Legenda Simularilor mai rar asa jucator (pacalici)

cluj_cluj
cluj_cluj  •  31 Iulie 2022, 16:06

Nu lasa. E plin la fcsb de d-aia care se impiedica in iarba, are cine sa ii ia locul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează