FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ironii la FCSB! Declarații tari față de rivale: "Noi urcăm în formă, iar restul scad! Dinamoviștii visează la locul 2, dar nu se poate îndeplini"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 09:29

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, a vorbit despre lupta la titlu și despre celelalte rivale, spunând că echipa roș-albastră este favorită să devină campioană.

"După ultimele rezultate, văzând și jocul celorlalte echipe din play-off, consider că Steaua poate să câştige titlul de campioană dacă va obţine victorii în următoarele două meciuri.

Ultimele partide au arătat că Steaua are o pregătire fizică foarte bună. Cred că la ora actuală echipa urcă în formă, iar celelalte echipe scad. Poate şi presiunea pe celelalte echipe este mult prea mare. Dar, repet, dacă Steaua câştigă partidele cu CFR şi FC Viitorul este campioană.

Altă echipă în afară de Steaua şi Viitorul nu cred că mai are şanse la titlu. Dinamo visează doar la locul doi, dar diferenţa este mare. Şi cred că Viitorul nu va scăpa locul doi, iar pe undeva consider că îl merită. Toată lumea îşi doreşte locul doi pentru că duce în Liga Campionilor şi sumele de bani de acolo sunt importante.

Putem să ne uităm şi la ce s-a întâmplat anul trecut în play-off. La Viitorul sunt jucători talentaţi, dar tineri, care la o anumită presiune cedează. S-a văzut şi la CSU Craiova, care joacă foarte bine o repriză, îşi creează ocazii, dar după aceea intră într-o anumită panică, să zic aşa, îi depăşeşte practic miza jocului", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  15 Aprilie 2017, 16:57

FCSB urcă în jocuri de culise,manevre de tot felul.Să le dea Dumnezeu după inima lor și să pască fericiți!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Aprilie 2017, 11:08

Astea-s ironii? E o simpla constatare. Si asa e: DOAR DINAMO nu mai poate visa la locul 2...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează