FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK,GSP.RO

Își revine A&G? Reghecampf aruncă în teren ambele vârfuri, dar are o problemă: amândoi stau prost la un capitol!

Alibec și Gnohere încearcă să își confirme statutul de golgeteri
Alibec și Gnohere încearcă să își confirme statutul de golgeteri

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2017 00:00

Alibec n-a marcat din acțiune de două luni, Gnohere n-are gol din fază cursivă din august 2016.

"Poate joc cu amândoi!", a sunat amenințarea lui Reghecampf pentru Gaz Metan. Amândoi, Alibec și Gnohere, sunt atacanții cu cea mai bună cotă din întreg campionatul, cei mai scumpi, cel mai bine plătiți.

Faima le depășește însă randamentul real. Gazeta l-a analizat pe Alibec după primele prestații de la Steaua și a rezultat un regres al atacantului față de randamentul pe care-l oferea la Astra.

Monitorizarea nu e neapărat necesară. Raportul meciuri/goluri e de ajuns ca să ilustreze criza ofensivei lui Reghecampf.

Denis a dat ultimul gol în acțiune în decembrie anul trecut, în victoria cu 1-0 a Astrei la Mediaș. Reușita a fost foarte importantă, i-a readus pe alb-negri în calculele pentru play-off.  De atunci a mai înscris doar din penalty, tot în Ardeal, în remiza CFR-Steaua 1-1.

Fără gol de astă-vară!

Alibec a confirmat de când a semnat cu roș-albaștrii, chiar dacă n-a marcat așa cum era așteptat. A schimbat jocul și e considerat un transfer bun. Gnohere e într-o situație mai proastă. "Bizonul" a devenit o variantă de back-up, un "vice-Alibec".

El își prelungește la Steaua criza pe care o parcurgea la Dinamo. Ultimul gol din acțiune al francezului a fost în august 2016! Atunci a punctat în partida Dinamo- Voluntari 3-1. A mai înscris în alte două întâlniri cu Voluntari, și cu Dinamo, și cu Steaua, doar că a avut nevoie de penalty-uri de fiecare dată.

Becali i-a luat pe Alibec și pe Gnohere de la adversarele principale din campionat. Denis a venit de la campioana Astra pentru 1,7 milioane de euro.

Pe Gnohere s-au plătit 250.000 de euro, un preț pe care rivala istorică Dinamo l-a acceptat fiindcă atacantul era în ultimele șase luni de contract, aproape să poată pleca gratis.

18goluri are Gnohere, 29 de ani, în 48 de meciuri jucate în Liga 1 pentru Dinamo și pentru Steaua

32de goluri a marcat Alibec, 26 de ani, la Astra în 64 de partide din campionat. De când a venit la Steaua a înscris un gol în două meciuri

gaz metan steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
liviuemil
liviuemil  •  26 Februarie 2017, 17:36

Reghe, vezi poate te pune dra... si cistigi cind nu trebuie, ca ai zilele numarate !!!!

1755986794659551
Daniel Brândușanu  •  26 Februarie 2017, 15:01
Postat de Daniel Brândușanu pe 26 Februarie 2017, 14:59

A&G??!!!!???? Ce penibili sunteti,***! A&G?

De ce mi-ati cenzurat mesajul bai penibililor? Doar am spus cuvântul *** ! E interzis? Sau nu va lasa ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1755986794659551
Daniel Brândușanu  •  26 Februarie 2017, 14:59

A&G??!!!!???? Ce penibili sunteti,***! A&G?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează