FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iulian Apostol dezvăluie amănunte şocante din vestiarul "roş-albaştrilor": "La Steaua, jucătorii se vînd între ei!"

Iulian Apostol nu a reuşit să se adapteze în Ghencea Foto: Alex Nicodim
Iulian Apostol nu a reuşit să se adapteze în Ghencea Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 21:15

Iulian Apostol povesteşte experienţa trăită în Ghencea timp de două luni şi spune că Steaua nu va mai cîştiga nici un trofeu în următorii 5 ani.


Apostol a jucat pentru Steaua cinci meciuri în Liga întîi, în toamnă. Henţul făcut în derby-ul cu Dinamo, la golul egalizator al "cîinilor", a născut furia lui Gigi Becali. A mai rezistat cîteva jocuri în Ghencea, apoi a preferat să-şi rezilieze contractul. S-a întors la Urziceni, singura echipă unde mai putea evolua în acest sezon, însă "coşmarul" Steaua i-a rămas întipărit în minte.

"«Bisericuţe» şi turnători!"
Fotbalistul convocat de Răzvan Lucescu la echipa naţională vorbeşte despre perioada petrecută în tricoul roş-albaştrilor ca despre cea mai neagră perioadă a carierei. "Nu vreau să jignesc, dar ce e în interior la Steaua întrece orice închipuire. Jucătorii stau numai pe grupuri, pe interese, nu toţi trag pentru un scop comun. Cei de la Urziceni eram mereu priviţi altfel, ca să nu zic mai mult. Păi, cum să facem noi performanţă, cînd nu sîntem o echipă?! Toată lumea dă vina pe Gigi, că el pune presiune, dar nu asta e problema. Nici gînd! Eu nu am mai suportat să ştiu că unul şi altul din vestiar mă vînd, că unii îmi rîd în faţă, dar, de fapt, nu ştiu cum să mă lucreze! Simt că am pierdut degeaba două luni pe acolo, nu era deloc mediul meu", a povestit Apostol unor apropiaţi.

"Eu nu stau ca alţii pentru bani!"
Mijlocaşul i-a atacat şi pe jucătorii care se mulţumesc doar să încaseze salariul la Steaua fără să-i intereseze performanţa. "Sînt unii acolo care stau doar pentru bani! Pentru ei doar asta contează. Vine sfîrşitul lunii şi le intră banii în cont. Eu nu m-am dus pentru bani în Ghencea, chiar credeam că acolo se vrea performanţă, dar nu e deloc aşa! Garantez eu că în acea atmosferă Steaua nu va mai cuceri nici un trofeu încă cinci ani de acum înainte, aşa cum n-a cucerit nici în ultimii cinci!", s-a destăinuit jucătorul.


9 meciuri în toate competiţiile a jucat Iulian Apostol pentru Steaua, totalizînd 652 de minute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
blackangel2009
blackangel2009  •  23 Februarie 2011, 13:18

EU CRED CA ARE DREPTATE NU E UN FRUSTRAT DECAT SA JOCI IN ASA CONDITII LA STEAUA MAI BINE LA URZICENI

axl_free
axl_free  •  23 Februarie 2011, 09:54

pai sa spuna care sunt jucatorii care ciripesc la nea jiji.... sau e doar oftica ca nu a avut loc la steaua.. mucles bai apostolica...

ciocaneanu
ciocaneanu  •  23 Februarie 2011, 07:25

Adevarul doare, nu-i asa? Apostol nu ar face asemenea declaratii in public daca n-ar sti ca are dreptate! Daca as fi suporter al oierilor as lua declaratia lui in serios. Frinturile de adevar ce se strecoara printre dumele zilnice ale lui Jiji, puse cap la cap, dau o imagine aproximativa a ce se intimpla la echipa! In loc sa-l injurati, ginditi-va la ce a spus, nu faceti ca strutul! Ce nu ne convine nu e adevarat! Tipic Ghencea!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează