FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Iuliu Mureșan acuză dur arbitrajele după ce CFR a pierdut locul 1: "De vină sunt declarațiile și presiunea pusă pe aribtri! Acum Steaua tace" » Anunță supertransferuri la echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 11:01

CFR Cluj a făcut egal cu Gaz Metan, 0-0, iar după victoria celor de la FCSB, 5-2 cu CSU Craiova, echipa lui Dan Petrescu a căzut pe locul 2, cu un punct în urma steliștilor.

Iuliu Mureșan, președintele clubului CFR Cluj, a acuzat arbitrajele din Liga 1 și a spus că greșelile făcute împotriva echipei sale au apărut după ce oficialii FCSB au criticat dur arbitrajele și au spus că o avantajează pe CFR.

"La meciul cu Botoșani, din Cupă, a fost viciere de rezultat în mod dubios. La meciul cu Gaz Metan nu a fost viciere în mod dubios. Au greșeli normale ale arbitrului. În ultimele meciuri au fost greșeli pe fondul presiunilor făcute pe arbitri. Am mai pățit așa și-n trecut, când Steaua a făcut presiune. Arbitrii, care au valoarea pe care o au, au simțit această presiune. Le-a fost frică să mai dea penalty-uri clare.

Acum am trecut la echipe dezavantajate, că tot zicea lumea că suntem avantajați. Am avut penalty neacordat la Ovidiu și unul la Botoșani. Și cu Gaz Metan trebuia să primim două penalty-uri. Sunt arbitraje potrivnice. Sigur că are legătură cu presiunile din ultima vreme. Iar acum Steaua tace. Nu zice nimeni de la Steaua că avem penalty-uri neacordate ", a spus Iuliu Mureșan la Pro X.

Mureșan a vorbit și despre situația de la echipă, care a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie, și a anunțat transferuri importante.

"Obiectivul nostru este calificarea în play-off. Nu ne-am propus să fim pe primul loc din prima etapă până la final. Vrem să fim în play-off și să nu fie o distanță foarte mare față de primul loc. În iarnă facem 3-4 transferuri importante și poate vom fi la nivelul Stelei și vom lua campionatul.

Nu e nicio tragedie că nu mai suntem pe locul 1. Steaua are un lot mai bun și a investit mai mulți bani. Noi ne-am autodepășit. Nea-am atins limita. Totul este să nu scădem nivelul jocului. Orice echipă are o perioadă de 2-3 meciuri mai slabe. Acum nu mă îngrijorez. Dacă ține 5-6 meciuri încep preocupările. Și Steaua o să mai piardă puncte, o să aibă meciuri mai proaste", a adăugat oficialul clujenilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
daniaania
daniaania  •  31 Octombrie 2017, 15:39

Este frustrant sa fii meci dupa meci "aranjat", de asta nu mai zice nimeni nimic, ci se bucura. CFR va reusii cu ceva transferuri bune pe iarna sa obtina titlul. Spre frustrarea multor cititori de mai sus. CFR este un club profesionist, avem stadion,echipa de juniori,si echipa in liga 3. FCSB nu are nimic.

1578095762446203
Best As  •  30 Octombrie 2017, 20:35

Jucați fotbal milogilor !

166519390404871
Cristian Gherasim  •  30 Octombrie 2017, 20:25

Parca acu 2 etape d-l Muresan spunea ca nu trebuie pusa presiune pe arbitri ,ca ei chiar daca gresesc sunt greseli omenesti.Era foarte multumit de arbitraje.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează