FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj vrea să-l transfere pe Mike Cestor, fotbalist care și-a reziliat contractul cu Astra

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2019 20:21

Atacantul camerunez Jacques Zoua (27 de ani) și fundașul central francez Mike Cestor (27 de ani) și-au reziliat contractele cu Astra Giurgiu.

Cestor ar putea rămâne în România. Dan Petrescu îl dorește la campioana CFR Cluj, iar fotbalistul nu exclude această variantă.

Fundașul central mai are două oferte, din Franța și Turcia, și va da un răspuns în cursul acestei săptămâni.

Mihai Joița, agentul care l-a adus și pe Yacouba Sylla la campioana României, confirmă interesul campioanei pentru Cestor „Ne-am despărțit prieteni, Astra are meritul de a-i fi pus pe jucători în vitrina Ligii 1. E posibil ca Cestor să rămână în România. Vom vedea zilele următoare”.

400.000 €este cota lui  Jacques Zoua  conform transfermarkt.de

cfr
transferuri CFR CLUJ

Antrenor: Dan Petrescu (confirmat)
Veniri: Mario Rondon, Luis Aurelio (ambii Gaz Metan Mediaș), Cosmin Vâtcă (transfer FC Voluntari), Mateo Susic (Sheriff Tiraspol), Andrei Burcă (FC Botoșani),Yacouba Sylla (Stromsgodset)
Plecări: Adam Lang (contract reziliat), Cristian Bud (contract reziliat), Cristi Manea (împrumut încheiat, Apollon), Kevin Boli (împrumut încheiat, Guizhou Zhincheng), Bryan Nouvier (Raków Częstochowa)

Vezi și: 

DREPTURI TV CUPELE EUROPENE // EXCLUSIV FCSB naște interes, CSU Craiova și CFR Cluj nu! Cine transmite meciurile formațiilor românești din preliminariile cupelor europene

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
7manuel
7manuel  •  03 Iulie 2019, 10:16

Bun transfer. Si-a betonat bine bursucul apararea. Cu CFR-ul trebuie sa joci la egal daca nu vrei sa iei bataie, iar asta e valabil pentru toate echipele.

rivaldinho
rivaldinho  •  03 Iulie 2019, 01:09
Postat de dora pe 02 Iulie 2019, 23:55

Mai bine ii luau pe Nedelcearu sau Pascanu. Ori pe A Rus de la Mol Vidi Székesfehérvár. Si rezolvau pe jumatate si problema jucatorului U 21.

Bine spus, astia de mai jos care comenteaza nu au habar. Dar pe Pascanu o sa il ia FCSB din ce am auzit. Rus doar ce a plecat. Nedelcearu costa mult.

dora
dora  •  02 Iulie 2019, 23:55

Mai bine ii luau pe Nedelcearu sau Pascanu. Ori pe A Rus de la Mol Vidi Székesfehérvár. Si rezolvau pe jumatate si problema jucatorului U 21.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează