FOTBAL  »  Superliga  »  TROFEUL DOBRIN

Jean Vlădoiu a explicat de ce prima ediţie a Trofeului Dobrin a fost un fiasco: ”Bani doar pentru stelişti şi olteni”

Papură și Majearu s-au numărat printre oamenii care s-au înfruntat la Pitești în duelul Craiova Maxima - Steaua '86 // Foto: Alex Nicodim
Papură și Majearu s-au numărat printre oamenii care s-au înfruntat la Pitești în duelul Craiova Maxima - Steaua '86 // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 02 mai 2013 20:13

Participant la patrulaterul piteştean, în trupa lui FC Argeş, fostul atacant a povestit la Radio GSP că jucătorii piteşteni n-au primit 1.000 de RON "de căciulă", sumă pe care ar fi încasat-o fostele glorii din Ghencea şi din Bănie.

Gazeta a descris ieri cîteva dintre inconvenientele de la prima ediţie a trofeului "Dobrin": mediatizare scăzută, doar 250 de bilete vîndute din totalul de 13.000, plasarea partidelor cu o zi înainte de 1 Mai şi în Săptămîna Paştilor.

Jean Vlădoiu, participant la turneu în echipa Argeşului, a intervenit telefonic la Radio GSP şi a completat tabloul cu alte amănunte neaşteptate. Primul? "Cei de la FC Argeş nu au primit suma de 1.000 RON fiecare, bani pe care i-ar fi încasat steliştii şi craiovenii!".

"Unii au rămas prin tribună"
Fostul internaţional a detaliat: "Pentru mine n-ar fi o problemă, sînt salariat FRF, nu mă plîng, dar printre fostele glorii piteştene sînt şi oameni pentru care acei bani ar fi însemnat mult!". Micile certuri iscate ar fi fost motivul majorităţii absenţelor.

"Am luat cîţiva oameni de la cea de-a patra echipă, Bascov. Eram prea puţini! Nu dau nume, unii dintre argeşenii supăraţi au rămas prin tribună! Au lipsit Halagian, Jean Barbu, Vasile Popa. Mare păcat, era un eveniment important, am jucat împotriva unor coloşi ai fotbalului românesc. Nu ştiu cine a organizat totul, pe mine m-a invitat fosta glorie Moiceanu, însă ceva n-a funcţionat în regulă", a conchis Vlădoiu.

Pînă la închiderea ediţiei, organizatorul Valentin Nedelea, patronul de la Juventus Bascov (L4), n-a putut fi contactat.

"Au fost şi probleme legate de caniculă. S-a creat o stare de nervozitate, steliştii ajunseseră să-mi reproşeze că joc finala în echipa Craiovei Maxima" (Jean Vlădoiu, fost atacant FC Argeş)

"Asta e treaba mea dacă am primit bani! Nesimţiţilor! Cu ce drept mă întrebaţi pe mine chestia asta?!" ( Adrian Bumbescu, fost fundaş Steaua)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
redraptor
redraptor  •  03 Mai 2013, 10:57

mai adaugati acolo, ca spre cinstea voastra, nu ati contactat si o selectionata de-a lui Dinamo pentru spectacolul vostru...

thumbzilla..
thumbzilla..  •  03 Mai 2013, 10:51

peste tot in lume astfel de meciuri ar umple stadioanele.numai in romania vin 300 de insi :|

holland
holland  •  03 Mai 2013, 09:02

Lucru facut de romani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează