FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 4-0

EXCLUSIV „Mult peste Dugandzic” » Fostul atacant al naționalei e convins că Rapid a dat lovitura: „Jucător cum rar am văzut în prima ligă, m-a încântat!”

Albion Rrahmani i-a cucerit deja pe fanii Rapidului / Sursă foto: GSP +30   FOTO
Albion Rrahmani i-a cucerit deja pe fanii Rapidului / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 13:46 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 14:18

Jean Vlădoiu (54 de ani), fost atacant important în fotbalul românesc, cu realizări notabile inclusiv la Rapid, la care a jucat între 1994 și 1995, e impresionat de Albion Rrahmani, vârful kosovar adus de giuleșteni în această vară, ale cărui evoluții i-au cucerit pe fani încă de primele două apariții în Superligă

Giuleștenii s-au distrat aseară cu rivalii tradiționali, într-un meci în care MVP-ul derby-ului a fost Albion Rrahmani. Atacantul kosovar a profitat de absența lui Dugandzic, a marcat două goluri și a intrat deja în inima suporterilor din Grant. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru GSP.ro, Jean Vlădoiu s-a declarat impresionat de calitățile fotbalistului de 23 de ani.

Șeful Rapidului, dezlănțuit: „A văzut și Dinamo ce e fotbalul-șampanie” + „Sunt fericit că nu mai aud niciun expert”
RAPID - DINAMO 4-0
Șeful Rapidului, dezlănțuit: „A văzut și Dinamo ce e fotbalul-șampanie” + „Sunt fericit că nu mai aud niciun expert”

Jean Vlădoiu „Rrahmani e un jucător cum rar am văzut în prima ligă”

„Am spus-o încă de dinainte de meci, diferența era evidentă. Mă refer la organizarea clubului, la transferuri, la jucători, la ce a însemnat Rapidul în ultimii ani. Era clar că există o diferență. Rapid e la alt nivel în acest moment, era normal să fie așa! Transferuri, jucători... 

Personal, vârful de atac pe mine m-a încântat! Mi-a plăcut Rrahmani încă din primele 45 de minute în care l-am văzut (n.r. - cu FCU Craiova). A marcat patru goluri în nici două meci, ci într-un meci și jumătate. E un jucător cum rar am văzut în prima ligă, e peste Dugandzic din toate punctele de vedere. 

Dugandzic a marcat foarte multe goluri din penalty și mi s-a părut puțin egoist în ultima perioadă, a jucat mai mult pentru el în ultimele meciuri. Aș îndrăzni să spun că, în anumite partide, pentru că n-a dat drumul la minge sau n-a pasat colegului mai bine plasat, Rapid a ratat șanse bune de a înscrie. 

Rrahmani un jucător diferit, îmi place foarte mult. Dar ambii jucători sunt fabuloși pentru Rapid, după părerea mea”, spune Vlădoiu, în interviul acordat Gazetei. 

Vlădoiu e sigur: „Lucrurile vor arăta din ce în ce mai bine la Rapid”

Vlădoiu o vede pe Rapid cu șanse importante în lupta pentru titlu și îi îndeamnă pe suporteri să aibă răbdare cu actualul proiect la care clubul s-a angrenat la început de sezon:

„Cu siguranță că Rapid va fi în play-off, iar în play-off se poate întâmpla orice! E nevoie de răbdare. La Rapid, lucrurile au fost OK în ultimul an, echipa a jucat bine inclusiv cu Adrian Mutu. Au tot ce le trebuie. Au infrastructură, stadion nou, emulație a fost dintotdeauna. Va trebui ca suporterii să aibă răbdare și încredere în cei care conduc clubul. 

Eu zic că lucrurile vor arăta din ce în ce mai bine, au un antrenor extraordinar. Mă bucur că n-a fost schimbat, aici s-a văzut unitatea oamenilor din club”, a afirmat Vlădoiu, pentru GSP.ro. 

În meciul de Cupă cu Metaloglobus, am văzut că sunt jucători la Dinamo care nu se ridică la nivelul primei ligi. Nu poți să te bazezi pe 11-12 jucători când știi cât de greu e campionatul! Dar știm prin ce a trecut Dinamo, ei sunt într-o revenire.

- Jean Vlădoiu

VIDEO Cornel Dinu, intervenție furibundă după Rapid - Dinamo: „L-au adus direct de la Carnaval”

Citește și alte știri despre Rapid:

EXCLUSIV Șumudică a fost pe Giulești la Rapid - Dinamo și trage concluziile: „Printre cei mai compleți jucători din România în ultimii 8 ani”

EXCLUSIV Cornel Dinu, intervenție furibundă după Rapid - Dinamo: „L-au adus direct de la Carnaval” + „Mă trec fiorii când îl văd la TV”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
alexxp1955
alexxp1955  •  02 Septembrie 2023, 17:15
Postat de VanBasten pe 02 Septembrie 2023, 16:20

Miculescu e si mai bun, doar ca nu marcheaza.

Marita-te cu Miculescu.....

calinescu_
calinescu_  •  02 Septembrie 2023, 17:15

Cum naiba au pus mana pe asa valoare ???? De departe cel mai valoros fotbalist din campionatul Romaniei ...!!! Asta se vinde cu 20 milioane ...!!!!

Hitech
Hitech  •  02 Septembrie 2023, 17:02

După un meci și jumătate randamentul ca vârf e incredibil. Să vedem ce va realiza în continuare, oricum la ce a arătat în acest scurt timp e o dovadă de fotbalist adevărat. Nu cred că am văzut ceva asemănător în liga mămăliga.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează