FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Vor să-i adoarmă pe „câini”? Cum prefațează Jefferson meciul cu Dinamo

În tur, Dinamo și Petrolul au remizat, 1-1 // foto: GSP
În tur, Dinamo și Petrolul au remizat, 1-1 // foto: GSP

Articol de , - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 09:32 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 09:37

Brazilianul Jefferson, 29 de ani, mijlocașul la Petrolul, anticipează un duel echilibrat cu Dinamo sâmbăta viitoare, la reluarea campionatului. Sud-americanul a avut un mesaj de suflet pentru bunul său amic, Marius Șumudică.

Echipele românești cantonate în Antalya, în stagiul de pregătire de aici, se pregătesc să plece din Turcia, câteva dintre ele au astăzi ultimele amicale, în condițiile în care mâine vor reveni în țară.

Petrolul joacă împotriva celor de la Cernomoreț Odessa, ora 15:00 în România, iar Dinamo se va duela cu Charleroi, de la ora 14:00. Cele două echipe se vor întâlni sâmbăta viitoare, pe stadionul ”Ilie Oană” (ora 20:00), în prima etapă din 2024 în Liga 1.

Hanca a revenit pe teren după aproape 3 luni » Reporterii GSP l-au urmărit la lucru de la marginea terenului
PETROLUL
Hanca a revenit pe teren după aproape 3 luni » Reporterii GSP l-au urmărit la lucru de la marginea terenului

Jefferson despre Petrolul - Dinamo: „Nu ne permitem să facem egal sau să pierdem”

Cu toate că Petrolul luptă pentru un loc în play-off, iar Dinamo să se salveze de la retrogradare, ”găzarii” sunt circumspecți în perspectiva confruntării directe. În tur, a fost 1-1 în Capitală. Brazilianul Jefferson, 29 de ani, se așteaptă la un duel dificil cu ”câinii”.

”Ne așteaptă un meci greu cu Dinamo, în care nu ne permitem să facem egal sau să pierdem. Să câștigi un asftel de joc e foarte important pentru moral.

Nu știu, nu știu dacă vom fi favoriți cu Dinamo, nu există așa ceva în astfel de meciuri. Cred că reluarea campionatului va fi mult mai grea decât prima parte.

Nu știu cine are prima șansă să ia titlul în acest sezon. Eu aș vrea să fie Petrolul pentru că e clubul la care joc, deși e cam greu”, a spus Jefferson, aseară, după 0-1 cu Debrecen, în primul meci amical din 2024.

11puncte sunt între Petrolul și Dinamo, în clasamentul L1, după 21 de etape

Avem un antrenor de fitness foarte, foarte bun. Probabil unul dintre cei mai buni pe care i-am întâlnit în carieră. Pregătirea noastră este la cel mai înalt nivel.

- Jefferson, mijlocaș Petrolul

Jefferson, mesaj pentru Șumudică: ”Îi doresc tot binele din lume”

Jefferson a lucrat alături de Marius Șumudică la Gaziantep FK, iar mijlocașul a ținut să-i mulțumească în mod special românului.

”Îl cunosc pe Șumudică și am o relație foarte bună cu el, am lucrat mulți ani cu el. E un antrenor foarte experimentat, care m-a ajutat foarte mult. M-a învățat cum să fiu un jucător mai puternic, a fost bine pentru cariera mea.

N-am mai vorbit cu el de mult timp. Avem mulți prieteni în comun. Îi doresc tot binele din lume”, a mai declarat brazilianul.

5echipe a bifat Jefferson în carieră: Figueirense, Gazisehir, Gaziantep, Moreirense și Petrolul

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Gicu Grozav știe cum va putea reuși Radu Drăgușin la Spurs: „Mentalitatea. E ceva «wow»” + De ce a renunțat vedeta Petrolului la națională

EXCLUSIV Prima reacție a lui Adrian Mutu după durerea pricinuită de moartea mamei: „Încerc să mă echilibrez”. Ce decizie a luat „Briliantul”: când revine în antrenorat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează