FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Juan Camara? Denis Haruț?! Nici să n-audă Craiova! De ce nu sunt interesați oltenii de transferurile celor doi

Mihai Rotaru, finanțator CS U Craiova
Mihai Rotaru, finanțator CS U Craiova

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 16:21 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 17:43

Dinamo poate sta liniștită, CS Universitatea Craiova s-a retras deocamdată din cursa pentru „protestatarul” spaniol Juan Camara. Iar Denis Haruț n-avea sens atât timp cât juveții au a doua cea mai bună apărare din Liga 1.

Într-o perioadă în care alte cluburi din Liga 1 fac eforturi ca să-și fortifice sau să-și completeze loturile, Craiova se află într-o poziție de invidiat. Așa cum afirma și antrenorul Corneliu Papură, oltenii au un lot bun, „echilibrat valoric". Ba mai mult, chiar își pot permite să împrumute altor cluburi, cazurile lui Ivanov, foarte probabil lui FC Voluntari, Vasile Constantin (FC Argeș?), eventual Andrei Ivan sau Cristi Bărbuț, ca să joace cât mai des.

CS Universitatea Craiova e acoperită

Juan Camara? De ceva timp se vorbește că finanțatorul Mihai Rotaru ar fi interesat să-l aducă pe „protestatarul" lui Dinamo, care refuză să se întoarcă la club câtă vreme nu i se achită restanțele salariale. Din informațiile de ultimă oră ale Gazetei, la Craiova s-a discutat despre un eventual transfer al mijlocașului de bandă împrumutat de „câini" de la Jagiellonia Bialystok. Însă decizia, cel puțin în acest moment, este de a nu se întreprinde nimic

Argumente? Salariul foarte mare al spaniolului și faptul că pe flancul stâng, acolo unde acționează el de regulă, Craiova e acoperită cu Ofosu, Câmpanu, Baiaram, avantajați și de regula U21, Cicâldău, Bancu și Andrei Ivan, dacă rămâne.

Mai nou, din tratativele FCSB - FC Botoșani pentru Denis Haruț reieșise că și Bănia ar fi interesată. „Iftime vrea mai mult de 600.000 de euro, cât i-am propus eu. Craiova cică îi dă mai mult”, a dezvăluit Gigi Becali. 

Adevărul este că alb-albaștrii nu l-au vrut și nici n-au nevoie de fundaș dreapta sau central, ca să scoată atâția bani din buzunar. Pe dreapta e Ștefan Vlădoiu, internațional de tineret, ca și Haruț, iar acolo mai pot juca Vătăjelu și Papp. În centru, oltenii îi au pe Bălașa și Marius Constantin, titulari, pe Papp și pe Acka. A doua cea mai bună defensivă din Liga 1!

Craiova nu încarcă schema 

Strategia Craiovei, potrivit informațiilor GSP.RO, este clară. În condițiile în care prudența financiară e un „must" atâta vreme cât suntem încă departe de revenirea spectatorilor pe stadioane, Rotaru nu e dispus să încarce inutil schema de personal. Problema unei noi achiziții se pune cu adevărat doar dacă pierde un jucător de top, cum s-a întâmplat în toamnă, când l-a vândut Parmei pe Vali Mihăilă. Atunci au fost aduși Ofosu, Câmpanu, Căpățână și Mamut.

25.000 de euro lunareste salariul lui Juan Camara la Dinamo. Spaniolul ar fi interesant doar dacă devine liber de contract

8,5 milioane de euroo a luat Craiova pe Mihăilă, de la Parma. Bani din care s-au făcut transferuri, dar ajută și clubul să se mențină în continuare „pe plus”

Craiova, politică de club mare

În ceea ce privește transferurile, politica oltenilor seamănă foarte mult cu a cluburilor de top ale Europei. În astfel de vremuri, când banii trebuiesc drămuiți, nimeni nu mai transferă decât dacă e neapărată nevoie. Bayern și Dortmund n-au în plan nicio achiziție în această iarnă, la fel Real Madrid, Barcelona și Juventus. 

La polul opus, Liverpool, obligată să cumpere deoarece ambii fundași centrali, Van Dijk și Joe Gomez, sunt accidentați.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Circ MAXIM la Dinamo! Răspunsul primit de jucători la întrebarea: «când intră banii?»

OFICIAL Eric de Oliveira a plecat de la Voluntari » Ce urmează pentru mijlocașul brazilian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dansy
dansy  •  09 Ianuarie 2021, 12:08

Pentru dl gazetar: Camara joaca pe dreapta nu pe stanga! Cred ca privesti la un televizor rasturnat!

dansy
dansy  •  09 Ianuarie 2021, 12:07
Postat de gabryel28 pe 08 Ianuarie 2021, 19:10

Csu clona mafiei psd si niciodata stiinta !

*** pe gratar!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexonex
alexonex  •  08 Ianuarie 2021, 23:31

Nu imi dau seama daca articolul e scris la misto sau autorul a tras ceva tare. "Craiova se află într-o poziție de invidiat." & "juveții au a doua cea mai bună apărare din Liga 1" - ba nene, FCSB e pe locul intai, eu cred ca aia au pozitie de invidiat si apoi repriza a doua a meciului cu FCSB a aratat ca defensiva era sublima dar a lipsit cu desavarsire. Apropo, cat mai costa o oda d-asta? Ca daca e pe malai macar sa o scrie careva care se si pricepe.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează