FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

VIDEO // EXCLUSIV Jucătorii de la Sportul Studențesc, prinși cu marfă de contrabandă: „Cineva a dat în primire că echipa a plecat la cumpărături”

Cum au fost prinși jucătorii de la Sportul Studențesc cu marfă de contrabandă: „Cineva a dat în primire că echipa a plecat la cumpărături”
Cum au fost prinși jucătorii de la Sportul Studențesc cu marfă de contrabandă: „Cineva a dat în primire că echipa a plecat la cumpărături”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 13:39 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 14:57

Paul Cazan (70 de ani), fost fundaș central, a fost invitat în această dimineață la GSP Live. Fostul căpitan al Sportului Studențesc oferit mai multe detalii din perioada în care juca și a povestit inclusiv despre cum făcea echipa sa contrabandă cu țigări.

Paul Cazan, fost jucător important în anii '70 și'80, a bifat nu mai puțin de 465 de meciuri în Liga 1 și a jucat timp de 16 sezoane la Sportul Studențesc.

Paul Cazan, fost căpitan la Sportul Studențesc: „Cineva a dat în primire că echipa a plecat la cumpărături”

„Cum era atunci, Sportul nu se putea bate la nivel de salarii și prime cu celelalte echipe, așa că mai făceam câte o deplasare unde aveam deschidere să ieșim. Eu am avut noroc, aveam examen și am rămas să îl dau, dar a plecat echipa să facă cumpărături în Bulgaria. Bineînțeles că au făcut cumpărături, iar la întoarcere, supărare mare la vamă: «Toată lumea jos, cu tot ce aveți». 

Paul Cazan, despre geniul lui Florea Dumitrache: „Nu am mai întâlnit un vârf cu abilitățile lui”
LIGA 1
Paul Cazan, despre geniul lui Florea Dumitrache: „Nu am mai întâlnit un vârf cu abilitățile lui”

Se pare că cineva a dat în primire că echipa a plecat la cumpărături și se întoarce cu multe baxuri de BT (n.r. - brand de țigări). Vameșii de la Giurgiu care ne mai știau ne-au zis: «Nu puteți să plecați fără să vă confiscăm, că vă așteaptă băieții veseli mai încolo». Au golit tot autocarul și din ce am aflat noi mai târziu, se pare că erau vreo 1300 de cartușe. Au umplut o cameră acolo. Când am mai trecut pe acolo, am văzut camera plină de țigări”, a povestit Paul Cazan la GSP Live.

Citește și:

Dezvăluire despre calvarul prin care treceau fotbaliștii când erau nevoiți să înfrunte Jiul la Petroșani: „Înghețai când intrai pe culoar. Ne ziceau «vreau să aud când vă lovesc»”

Universitatea Craiova se pregătește de alegeri » Când vor putea fanii să voteze noul președinte al clubului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  22 Februarie 2022, 19:32

BT-, urile, nu erau rele, mai bune decât ale noastre, Snagov și Amiral. Se găseau rar la tutungerii, sau pe str Covaci, la Giovanni B. și prietenii lui. Milionarii zilelor noastre...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează