FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorii de la FCSB exultă! Ultima decizie luată de Gigi Becali

FCSB este pe locul 2 în play-off-ul Ligii 1, la 4 puncte distanță de liderul CFR Cluj +6   FOTO
FCSB este pe locul 2 în play-off-ul Ligii 1, la 4 puncte distanță de liderul CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 17:26

Gigi Becali (61 de ani), patronul celor de la FCSB, le-a permis jucătorilor săi să părăsească baza de pregătire din Berceni, imediat după ce măsurile de relaxare au fost publicate în Monitorul Oficial.

  • Contestată virulent, regula cantonamentelor obligatorii până la începerea campionatului nu mai e una de actualitate, iar fotbaliștii nu mai sunt obligați să rămână în cantonament după încheierea celor 14 zile de izolare.

Roș-albaștrii își vor petrece acest sfârșit de săptămână alături de cei apropiați, iar luni vor reveni la antrenamentele conduse de antrenorul Bogdan Vintilă, potrivit digisport.ro.

15 maieste data la care jucătorii lui FCSB au intrat în cantonament

3 măsuri importante pentru Liga 1

Din documentul abia publicat în Monitorul Oficial reies câteva puncte esențiale care vizează echipele din Liga 1. Decizia publicată azi în Monitorul Oficial se bazează pe normele metodologice aplicate întregii populației, norme emise de Institutul Național de Sănătate Publică. 

  • Organizatorii competiției vor întrerupe competiția dacă se descoperă un focar de infecție, până la finalizarea anchetei epidemiologice. Dezvoltarea unui focar de infecție presupune apariția a minimum 3 cazuri de infectare cu coronavirus.
  • Potrivit reglementărilor venite din partea Institutului Național de Sănătate Publică, care vizează întreaga populație, contacții apropiați ai unei persoane infectate cu COVID19 trebuie să intre și ei in carantină 14 zile. Iar contacți sunt considerați toți cei cu care bolnavul a interacționat în ultimele 14 zile înainte de debutul bolii. Ceea ce în fotbal ar presupune blocarea totală a competiției! Depistarea unui ipotetic caz de COVID-19 nu ar băga în carantină doar colegii de echipă, ci și toate echipele întâlnite în decursul ultimelor 3-4 etape. Cum calendarul e extrem de aglomerat, un eventual nou „stop” ar bloca definitiv sezonul!
  • Inițial, Ministerul Sănătății propusese ca echipele să rămână în cantonamente până la începerea campionatului. Contestată virulent, această regulă nu mai e una de actualitate. Astfel, fotbaliștii nu vor mai fi obligați să rămână în cantonament după încheierea celor 14 zile de izolare.
+2 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

10 reguli la meciurile din Liga 1 stabilite de protocolul final MTS - Ministerul Sănătății

Stare de alertă la FRF și LPF » 20 de echipe convocate la o video-conferință fulger, iar scopul e o adresă comună către Guvern! Ce solicitări se vor face

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
fcsbist_din_2003
fcsbist_din_2003  •  30 Mai 2020, 19:08
Postat de lake1001 pe 30 Mai 2020, 18:47

Becali regele pescar. Gsp ziar de 2 bani. Becali e tare, ***. Craiova,CFR şi Steaua reprezintă fotbalul românesc !

Echipa ar putea sa se numeasca prostovol berceni ...iar cei care tin cu echipa din berceni ..prosto"voli !!

lake1001
lake1001  •  30 Mai 2020, 18:47

Becali regele pescar. Gsp ziar de 2 bani. Becali e tare, ***. Craiova,CFR şi Steaua reprezintă fotbalul românesc !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează