FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

Jucătorii lui FC Botoșani, puși la zid după plecarea lui Grozavu: "Dacă fac asta, sunt proști!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 20:19

Dinu Gheorghe a vorbit despre plecarea lui Leo Grozavu de la FC Botoșani și este de părere că fotbaliștii ar trebui să-i fie recunoscători tehnicianului pentru locul din clasament.

"Dacă se bucură sunt proști. Ei sunt unde sunt datorită lui Grozavu, nu trebuie să se bucure că a plecat Leo Grozavu. Ei au câștigat meciuri cu Leo Grozavu", a spus Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

Leo Grozavu și-a dat demisia de la FC Botoșani după ce l-a lovit pe Cătălin Golofca în timpul meciului cu Astra (0-3) și a fost intens criticat de opinia publică pentru gestul său. Totuși, conducerea echipei a refuzat să accepte demisia și i-a dat termen lui Grozavu până săptămâna viitoare, pentru a oferi un răspuns oficial. 

 Alin Bejan este cel care va conduce echipa la meciul dintre FC Botoșani și ACS Poli Timișoara. 

Urmărește AICI liveTEXT partida FC Botoșani - ACS Poli!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează