FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

Jucătorul dorit de Becali la FCSB surprinde! Săgeți către echipa lui Reghecampf: "Nu m-ar deranja să ia Dinamo titlul, numai Steaua să nu-l ia"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 16:17

FCSB o întâlnește luni, de la ora 20:30, în direct la TV Dolce Sport, Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO pe Astra Giurgiu. Partida este una foarte importantă în economia campionatului. 

Jucătorii lui Marius Șumudică s-au mobilizat și speră să facă tot ce pot pentru a o încurca pe FCSB

Alexandru Ioniță, despre care Gigi Becali a spus că și l-ar dori la FCSB, a reacționat dur la adresa formației roș-albastre și speră să câștige titlul oricine altcineva în afara FCSB-ului. 

"Mi-aș dori să câștige Viitorul campionatul, asta ca rapidist. Nu m-ar deranja dacă l-ar lua Dinamo. Doar Steaua să nu ia campionatul, fiindcă așa am fost crescut de mic și așa vreau să rămân", a declarat Ioniță la TV Dolce Sport. 

De altfel, Ioniță a fost acuzat în 2013 de trădare de fanii rapidiști după ce a jucat în tricoul Stelei la un meci din Cupa Liceelor, pe când era elev la Liceul Mircea Eliade. Atunci fotbalistul evolua pentru trupa din Giulești. Citește AICI mai multe DETALII!

FCSB, Viitorul lui Hagi și Dinamo sunt despărțite de doar 2 puncte, cu 2 etape înainte de finalul sezonului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Mai 2017, 19:56
Postat de Silviu Apostol pe 03 Mai 2017, 17:06

Problema nu e dorinta lui sau a altora ! Problema e ca el , ca si un alt "caracter" numit Sapunaru , nu joaca fair-play cu contracandidatele FCSB-ului !

corect,si astia de la fcrb cica sunt rapidisiti de mici,pai ambitia lor e sa bata steaua sau sa piarda ea ,orice partida,pe ei nu ii interseaza echipa lor,si nici fair play nu sunt,ei ar vrea sa se dea la o parte cand pot avantaja steaua,dovada ce au facut unii ca ionita si sapunaru cu viitorul

854605894625108
Silviu Apostol  •  03 Mai 2017, 17:06

Problema nu e dorinta lui sau a altora ! Problema e ca el , ca si un alt "caracter" numit Sapunaru , nu joaca fair-play cu contracandidatele FCSB-ului !

burgman
burgman  •  03 Mai 2017, 16:54

Bravo Ionita, coloana vertebrala, esti bărbat!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează