FOTBAL  »  LIGA 1  »  ŢSKA SOFIA

Junior Moraes, de la leşin la ode » Bulgarii îl laudă: "E tehnic, ştie jocul, se mişcă excelent!"

Junior Moraes a impresionat la Sofia
Junior Moraes a impresionat la Sofia

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 15:40

Junior Moraes, jucătorul pe care Steaua îl aşteaptă încă, se pregăteşte de trei zile cu ŢSKA Sofia. A început cu un moment jenant, fiind aproape de leşin la primul antrenament fizic, dar şi-a revenit şi culege deja primele aprecieri de la presa bulgară.


"Moraes i-a impresionat pe colegii săi şi pe antrenorul Milen Radukanov la cele două jocuri şcoală de la Borovets. Atacantul a arătat o tehnică foarte bună, ştie foarte bine jocul cu mingea şi se mişcă excelent în faza de finalizare. Cu siguranţă, el va fi un mare cîştig pentru ŢSKA în acest sezon. Deşi în această perioadă, antrenorul pune mai mult accent pe pregătirea fizică, la jocurile cu mingea Moraes e printre cei mai buni!", scriu ziarişii de la sud de Dunăre.

Steaua speră să rezolve situaţia lui Moraes în maximum două săptămîni, iar atacantul de 23 de ani să joace pentru roş-albaştri în noul sezon.

Citeşte AICI cum s-a făcut de rîs Moraes la primul antrenament cu ŢSKA Sofia!

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (1)
teleghidat
teleghidat  •  30 Iunie 2011, 14:45

foarte bun Moraes degeaba zice unu altu ca nu stiu ce....prea bun ca sa fie stricat de becali...si asa nu stiu daca isi mai revine dupa experienta ucraina

Vezi toate comentariile (1)
Comentează