FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Jurnalişti pentru o zi: steliştii au pus întrebări oamenilor din fotbal

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2009 00:00

Steliştii s-au pus în locul jurnaliştilor şi au pus fiecare cîte o întrebare unui personaj din fotbalul românesc. Jucătorii de la Steaua au acceptat provocarea TVR şi au fost ziarişti în Ajunul Crăciunului.

Printre cei cărora li s-au adresat întrebări se numără Cristi Borcea, Marius Stan şi Jean Pădureanu, dar şi antrenorul Stoichiţă sau jucătorii Golanski sau Kapetanos. Rivalitatea cu Dinamo nu putea fi trecută cu vederea, astfel că Mihai Onicaş l-a întrebat ironic pe Cristi Borcea dacă Dinamo are suficiente resurse financiare ca să continue şi dacă nu cumva se desfiinţează :)

TOATE ÎNTREBĂRILE PUSE DE STELIŞTI LE GĂSIŢI AICI.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
skrap
skrap  •  26 Decembrie 2009, 05:11

lol ce va agitati asa ca un pepsi la jumate? a fost o simpla intrebare.. si apropo daca dinamo are culorile alb rosu asta inseamna ca numai ai voie sa te imbraci in alb rosu ca esti dinamovist? ganditi bai baietii... sunt dinamovisti care tin cu barcelona, cum sa tineti cand joaca in rosu-albastru? nu asa se gandeste viata.

falcoo
falcoo  •  25 Decembrie 2009, 19:48

probabil s-a intarit de la red-bull.... pacat,pt ca in teren nu arata nimik..

 •  25 Decembrie 2009, 19:19

O noua umilinta la adresa cainilor! Cu dedicatie de la toti stelistii !!! :-) Pacat ca nu vrea Borcea sa rejucam meciul, ca ar fi umiliti din nou! :-)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează