FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 0-1

video Jurnalistul GSP Alex Barbu: „Victoria FCSB, o nimereală! Becali a reușit schimbările, dar e ceva ce nu am înțeles la Reghecampf”

Jurnalistul GSP Alex Barbu: „Victoria FCSB, o nimereală! Becali a reușit schimbările, dar e ceva ce nu am înțeles la Reghecampf”
Jurnalistul GSP Alex Barbu: „Victoria FCSB, o nimereală! Becali a reușit schimbările, dar e ceva ce nu am înțeles la Reghecampf”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 23:19 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 23:39

Jurnalistul GSP Alex Barbu a comentat la GSP Live meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB, 0-1, și spune că golul decisiv marcat de Ivan Mamut a fost „o nimereală”.

  • Cu două etape înainte de finalul play-off-ului, CFR Cluj este lider în Liga 1 și are prima șansă la câștigarea celui de-al 5-lea titlu consecutiv.
  • CFR Cluj are 54 de puncte, iar etapa viitoare va avea o misiune dificilă, urmând a juca împotriva celor de la Universitatea Craiova. De partea cealaltă, FCSB (52 de puncte) are meci cu FC Voluntari.
Gigi Becali, prima reacție după Universitatea Craiova - FCSB 0-1: „Când ei au două bare și noi dăm gol cu călcâiul, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu”
CSU CRAIOVA – FCSB 0-1
Gigi Becali, prima reacție după Universitatea Craiova - FCSB 0-1: „Când ei au două bare și noi dăm gol cu călcâiul, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu”

Alex Barbu: „Golul lui Mamut, o nimereală. Reghecampf a greșit schimbările”

„E o nimereală, din punctul meu de vedere, ce a reușit Mamut. Un asemenea gol nu va mai înscrie în carieră, e clar, și nici nu știu dacă va continua la FCSB din vară. Mi se pare un gol norocos și atât. Mai multe nu putem să comentăm, nu avem ce.

I s-a întâmplat, i-a intrat o dată, o schimbare inspirată pentru că s-a întâmplat să marcheze... Nu poți să blamezi acum Craiova gândindu-te: «Uite unde a ajuns jucătorul dat afară de olteni!». Decizia de a-l îndepărta a fost bună, logică, după ce a arătat la Craiova, mai exact după ce n-a arătat, pentru că n-a făcut nimic acolo. 

S-a întâmplat să fie inspirat Gigi Becali - cred eu că el a făcut schimbările - și să marcheze Mamut”, a punctat Alex Barbu.

Mi se pare o victorie norocoasă a FCSB-ului. Să câștigi printr-un gol dat de Mamut cu călcâiul în minutul 87... Dacă nici ăsta nu mai e noroc... Cred că Gigi Becali a făcut schimbările și iată că le-a făcut bine. 

Reghecampf a cam greșit la înlocuiri. Nu înțeleg de ce i-a schimbat pe Screciu și Vătăjelu, care au jucat bine. Pe partea lui Vlădoiu, jucătorul care l-a înlocuit pe Vătăjelu, a fost construită faza golului

Alex Barbu, jurnalist GSP

Citește și alte știri despre Craiova - FCSB 0-1: 

Reghecampf, declarații tari la adresa celor de la FCSB: „Să se concentreze mai mult pe jocul lor, fiindcă a lăsat de dorit” + Pe cine a găsit vinovat la gol

Eroul celor de la FCSB știa că va marca: „I-am spus: «Am nevoie de 10 minute!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
514091889218839
Mihai Buzea  •  09 Mai 2022, 13:48

*** de barbu. Ce va freacă grija cine a facut schimbarea??? ***!!! OFTICATILOR!!! FCSB=STEAUA!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  09 Mai 2022, 11:16

Vorbe aiurea...uitati va la meciul tur !FCSB a avut mai multe ocazii, dar Craiova a avut noroc cu sutul lui Bic si penaltyul gratuit dat la Ivan...acum s a intors roata ! Felicitari FCSB !

113492877815998
Vasile Bazil  •  09 Mai 2022, 11:15

Reghe a cam gresit mutarile...de ce ? Mihai Rotaru stie de ce !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează