FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - PANDURII 3-1

King Eric » Brazilianul a fost magistral cu Pandurii!E la cel mai bun sezon în carieră în ceea ce privește assist-urile

Articol de , - Publicat marti, 18 aprilie 2017 00:00

În acest sezon, brazilianul a început ezitant campionatul și au fost câteva etape în care Cristi Pustai a decis să îl lase în afara lotului fără să invoce public un anumit motiv. Etapele au trecut, iar Eric, 31 de ani, a început să redevină unul dintre cei mai buni jucători din campionat.

Ultima ispravă a avut-o la Mediaș, împotriva celor de la Pandurii, fosta sa echipă. A reușit să puncteze superb, cu un șut la vinclu din afara careului, și "a pus pe tavă" alte două goluri, pentru Munteanu și Sikorski.

Prin reușitele din meciul cu Pandurii, sud-americanul a ajuns la 10 pase decisive în acest sezon, stabilind un nou record personal în Liga 1. În acest context, asistăm la un nou duel cu Budescu în topul pasatorilor decisivi, la fel cum s-a întâmplat în 2013/2014, an în care Budescu s-a impus cu 10 pase decisive, față de cele 9 ale lui Eric.
În acest an, Eric se mai luptă și cu Sergiu Hanca și cu Florin Cernat, care au bifat și ei câte 9 assisturi în această stagiune.

eric cifre

18din cele 45 de goluri înscrise de Eric în L1 au fost reușite din afara careului

2 titluride "Cel mai bun fotbalist străin" din România a cucerit Eric în Ancheta Gazetei Sporturilor: 2010 și 2013

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează