INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - ATLETICO MADRID 1-0

Koke, replică pentru Guardiola după City - Atletico » Declarația lui Pep l-a deranjat pe mijlocaș

Koke // FOTO: Imago
Koke // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 10:40 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 16:02

După Manchester City – Aletico Madrid 1-0, Pep Guardiola, managerul „cetățenilor” a comentat modul în care formația lui Diego Simeone a jucat în meciul din turul sferturilor Champions League.

Tehnicianul englezilor a explicat că formației sale i-a fost greu să atace, ca urmare a modului în care Atletico s-a apărat, în multe momente cu toți cei 10 jucători de câmp în preajma propriului careu.

Simeone, după meciul cu City, în care Atletico Madrid nu a șutat la poartă: „Nu ne e rușine” » Guardiola: „Au jucat 5-5-0”
MANCHESTER CITY - ATLETICO MADRID 1-0
Simeone, după meciul cu City, în care Atletico Madrid nu a șutat la poartă: „Nu ne e rușine” » Guardiola: „Au jucat 5-5-0”

Koke, replică pentru Guardiola

După ce a văzut declarațiile lui Guardiola, Koke a avut o replică pentru acesta.

„Sunt îndrăgostit de istoria ta, încă din preistorie. Sunt mândru să fiu la Atletico”, a scris mijlocașul spaniol pe Instagram, cu trimitere către declarația lui Pep.

Ce a spus Pep Guardiola după Manchester City - Atletico Madrid

„Intuiam că vor juca un 5-3-2, dar ei au jucat 5-5. E greu să ataci când adversarul joaca în sistemul 5-5. Așa a fost din preistorie, așa e azi și așa va fi peste o mie de ani. Nu ai spații. Cei de la Atletico sunt foarte buni în ceea ce fac. Au mulți ani împreună. Nu ne așteptam să terminăm cu 3-0 sau 4-0. Știam cu cine ne duelăm. Primesc puține goluri.

A fost un joc dificil. Au jucat cu 5 fundași și 5 mijlocași în mare parte din meci. Acest rezultat e unul dur pentru Atletico. Returul va fi un test bun pentru noi. Cred că meciul de la Madrid va semăna cu ultimele 20 de minute din acest meci”, a declarat Guardiola, potrivit Marca.

Dacă jocul ofensiv este apreciat, atunci trebuie lăudat și jocul defensiv.

– Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Mahrez la Manchester City

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Bornă negativă atinsă de Atletico Madrid, în meciul cu Manchester City » Premieră cu Diego Simeone pe bancă

Wayne Rooney a explicat de ce Manchester United s-a prăbușit după retragerea lui Sir Alex Ferguson » Ce făcea diferit legendarul antrenor în perioada de glorie a clubului

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
therealreddog33
therealreddog33  •  07 Aprilie 2022, 10:58

Trebuie apreciata determinarea, dorința și stiinta de a se apară supranumeric. Poate unii cred ca o asemenea organizare a jocului e ușoară - fiind unul care încă mai joaca activ fotbal, ca fundaș, pot sa spun ca nu e simplu deloc. Cu toate astea, asta nu e fotbal. Nu ai bucuria de a construi, de a crea faze, de a da goluri. Prefer sincer 2-3 greșeli pe meci în apărare, dar un joc deschis. Asta vor sa vadă și fanii, sunt sigur de asta.

doxin
doxin  •  06 Aprilie 2022, 17:15

Nu am vazut in viata mea un meci cu asemenea statistici...si mai au si gura mare:))

3097760976955160
Chirita Claudiu Costin  •  06 Aprilie 2022, 16:24

Bai koke bai baiatule, ia ti l pe drujbarul de cholo si lasati va de fotbal, nu platim abonamente tv sa vedem ce practicati voi acolo ! Maimutelor, unde vreti sa va calificati, sa jucati ce???? Ucideti fotbalul !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close