INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - ATLETICO MADRID 1-0

Simeone, după meciul cu City, în care Atletico Madrid nu a șutat la poartă: „Nu ne e rușine” » Guardiola: „Au jucat 5-5-0”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 08:39 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 09:16

Manchester City s-a impus la limită cu Atletico Madrid, 1-0, în turul „sferturilor” Champions League, la capătul unui meci în care ibericii s-au apărat pe întreaga durată.

La finalul partidei, Pep Guardiola și Diego Simeone au comentat partida în care Atletico Madrid nu a expediat niciun șut la poartă.

Antrenorul lui City spune că se aștepta la un meci dificil în fața unui adversar care se va apăra pe două linii. 

Revoltă la meciul condus de Kovacs în Ligă: „Sunt teroriștii fotbalului! Mai rău nu există”
City - Atletico
Revoltă la meciul condus de Kovacs în Ligă: „Sunt teroriștii fotbalului! Mai rău nu există”

Pep Guardiola: „Nu ne așteptam să câștigăm cu 3-0 sau 4-0”

„E greu să ataci când se apără adversarul cu 5 fundași și 5 mijlocași. Și în preistorie, și azi și peste 1.000 de ani va fi greu. Cei de la Atletico sunt foarte buni în ceea ce fac. Au mulți ani împreună. Nu ne așteptam să terminăm cu 3-0 sau 4-0. Știam cu cine ne duelăm. Primesc puține goluri.

A fost un joc dificil. Au jucat cu 5 fundași și 5 mijlocași în mare parte din meci. Acest rezultat e unul dur pentru Atletico. Returul va fi un test bun pentru noi. Cred că meciul de la Madrid va semăna cu ultimele 20 de minute din acest meci”, a declarat Guardiola la conferința de presă.

Diego Simeone: „Am vrut să câștigăm”

Deși s-a apărat în multe momente cu toți cei 10 jucători de câmp în preajma propriului careu, Simone a declarat la conferință că și-ar fi dorit să câștige.

„Rezultatul este unul prost. Am pierdut, deși am vrut să câștigăm. Am înfruntat un rival extraordinar, care joacă ofensiv. Cifrele vorbesc de la sine.  Vrem să ne calificăm folosindu-ne de armele pe care le avem. A fost un efort colectiv foarte bun și nu ne e rușine.  Vom juca returul la Madrid, dar pentru ei e la fel dacă joacă acasă sau în deplasare. 

Sper ca în retur să ne apărăm bine pentru a putea trece de această fază. Eu am fost învățat să lupt și vom lupta în orice fel”, a spus antrenorul lui Atletico.

Citește și: 

Înger și demon pentru Liverpool » A marcat, apoi a gafat inexplicabil

„Cormoranii” câștigă în Portugalia și sunt cu un pas în semifinalele Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
befree
befree  •  06 Aprilie 2022, 15:10

Tuturor ne place fotbalul spectacol, faze si goluri multe, dar Simeone nu trebuie condamnat pentru jocul lui Atletico. Jocul defensiv practicat este genial, la fel si cum jocul ofensiv al lui Pep este genial. Trebuie sa intelegem ca fotbalul este strategie, totusi. Mi-ar place o finala Bayern-City, un meci intre 2 echipe care vor sa inscrie cat mai multe goluri.

ge0x
ge0x  •  06 Aprilie 2022, 12:48
Postat de francescoli1974 pe 06 Aprilie 2022, 12:46

Greșit,City este mult peste Atletico,la valoarea de azi a jucătorilor nu la cota de acum câțiva ani(vezi Griezman sau Suarez) dacă înțelegi ce vreau să zic.

Adică ce jucători super cotați are City? Care sunt aia? Uimește ma!

ge0x
ge0x  •  06 Aprilie 2022, 12:47
Postat de francescoli1974 pe 06 Aprilie 2022, 12:44

Guardiola totdeauna a lucrat la cluburi puternice,cu bani mulți.Daca ar fi luat campionatul cu Leicester sau Wolverhampton ,jos pălăria dar el a ales să toace banii arabilor.

Nu a mers la cluburi puternice. City nu e club puternic . E un club artificial. Și Guardiola nu a băgat bani in transferuri. Un club că City daca era mare nu avea un singur atacant. Și ăla Gabriel Jesus. City sta in jocul echipei, unul colectiv, de pase. Nu sta Intr un singur jucător sau doi. Vezi Paris, Real. Barcelona a început sa joace in stilul lu City și se vad rezultatele.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează