FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj dă lovitura: a transferat un internațional

Articol de - Publicat luni, 07 februarie 2022 18:54 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 19:58

CFR Cluj a ajuns la un acord cu Kristian Dimitrov (24 de ani), fundaș central cu meciuri în naționala Bulgariei.

Noul transfer al ardelenilor a fost anunțat pe pagina oficială de Facebook a clubului clujean.

Kristian Dimitrov a semnat cu CFR Cluj

Campioana CFR a perfectat în cursul zilei de astăzi un nou transfer. Oficialii clujeni au ajuns la un acord cu internaționalul bulgar Dimitrov, iar acesta vine în România din campionatul Croației, de la Hajduk Split.

3goluri în 45 de partide a izbutit Dimitrov în tricoul lui Hajduk

CFR Cluj dă lovitura: a transferat un internațional
Kristian Dimitrov (foto: @Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA)

Fundașul central a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe din țara natală, printre acestea numărându-se Botev Plovdiv (72 de meciuri, 6 goluri) și Montana (13 meciuri, 1 gol). 

Internațional bulgar în tabăra lui CFR

Noul transfer care va evolua începând cu această iarnă sub bagheta lui Dan Petrescu are 14 selecții la naționala Bulgariei, pentru care a marcat un gol. Dimitrov a fost integralist în partida Bulgaria - Estonia, scor 0-4, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

650.000 de euroeste cota de piață a lui Dimitrov, potrivit Transfermarkt

Fac transferuri deși au probleme financiare

CFR Cluj este activă pe piața transferurilor la începutul acestui an, deși situația financiară nu este una tocmai bună la gruparea din Gruia. 

Despre restanțele salariale a vorbit președintele Cristi Balaj, care a declarat că jucătorii campioanei nu și-au mai primit salariile de trei luni. Acesta a clarificat situația de la CFR în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la DigiSport și a promis că totul va reveni la normal în perioada următoare.

„Avem minusurile noastre, dar știm ce avem de făcut în perioada următoare. Există întârzieri salariale, dar jucătorii vor primi banii. Sunt trei luni de întârziere. Jucătorii știu că au mai fost situații de genul ăsta și nu s-au depus memorii. În niciun caz nu-și vor primi mai repede banii dacă își depun memorii și nici nu primesc mai mulți bani. Eu nu veneam la echipă dacă nu știam că se vor primi banii. Dan Petrescu nu rămânea. Chiar el a spus-o că au mai fost situații de genul ăsta” - Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Inedit: fanii lui CFR Cluj au mers să-i mulțumească lui Nicolo Napoli pentru că a încurcat-o pe FCSB
FCU CRAIOVA
Inedit: fanii lui CFR Cluj au mers să-i mulțumească lui Nicolo Napoli pentru că a încurcat-o pe FCSB
Dezvăluirile fotbalistului care a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu: „L-am înjurat şi eu”
CFR Cluj
Dezvăluirile fotbalistului care a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu: „L-am înjurat şi eu”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (25)
contrabas3
contrabas3  •  07 Februarie 2022, 21:38

Probabil nu le intră banii pe card, dar nu cred că fotbaliștii nu primesc ceva. Mi-l și imaginez pe Balaj umblând cu plasa cu cash, împărțind jucătorilor în stânga și-n dreapta bani de chirie și mâncare. :)

124022513372488
Doru Alin  •  07 Februarie 2022, 21:08

CFR Cluj pregateste sezonul viitor inclusiv cupe europene. Pauza din vara e prea mica sa aduci jucatori care sa se adapteze repede, de aceea cea mai importanta perioada e cea din iarna

rav410wrc
rav410wrc  •  07 Februarie 2022, 20:56

Numa' transferuri de "marca" la cfr! Peste cateva luni, cand vor pleca toti baietzii astia, proaspat neplatiti de cateva luni de zile, vor primi bonus o strangere de mana ... la usa ;))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează