FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV O nouă ofertă pentru Laszlo Balint! Ce echipă din străinătate l-a ofertat

Laszlo Balint
Laszlo Balint

Articol de - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 17:59 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 19:39

Antrenorul Laszlo Balint (41 de ani) atrage din nou atenția echipelor din străinătate.

După ce englezii au scris că tehnicianul de la UTA Arad este dorit de Sheffield Wednesday, Balint este acum pe lista lui Olympiakos Nicosia, locul 4 din prima ligă din Cipru.

Conducerea clubului caută un antrenor tânăr și s-au arătat interesați de antrenorul român. Președintele clubului a fost impresionat de rezultatele obținute de Balint la UTA și, din informațiile GSP.ro, este gata să-i ofere acestuia un salariu lunar de 10.000 de euro pe lună.

Ciprioții speră ca Balint să ajungă la un acord cu UTA pentru încetarea contractului, ei nedorind să achite despăgubiri către formația din Arad.

5.950.000 de euroeste valoarea totală a lotului lui Olympiakos Nicosia. Cel mai valoros este extrema Gio van Kessel, cotat la 400.000 de euro

Pe lista lui Olympiakos Nicosia este și Bogdan Andone (45 de ani), fostul antrenor al Astrei. (Detalii AICI)

VIDEO UTA, meci tare în Liga 1. Totul despre derby-ul cu CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gigi l-a ajuns pe Gică! Strategia lui Becali a dat roade: FCSB stopează supremația Viitorului

Ion Țiriac, chemat s-o ajute pe Dinamo: „Ar putea rezolva problemele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
publicer
publicer  •  19 Noiembrie 2020, 05:16

Ne ati spart cu ofertele astea! Ziaristi spagari! Deja are o anumita suficienta la declaratii dar si echipa adversa castiga de obicei pt ca gresesc ei! Faultul tactic dl antrenor va spune ceva?! Ca sa nu mai aberezi ca ai pierdut mingea in treimea Gazului si de asta ai luat gol... clasamentul pe jocurile de acasa e jalnic! La fel ca la baraj! Traiasxa bulanul ca de prostie suntem satui)) vin 5 etape grele stimate d le tovarase! Auzi la ziaristii astia rezultate bune... hai sa vedem inca 5 erape sau pleci la shefield friday)))

publicer
publicer  •  19 Noiembrie 2020, 00:19

Il vrei la nationala?))) Poate demisioneaza Radoi

publicer
publicer  •  19 Noiembrie 2020, 00:07

Dupa Shefield tuesday acum cipriotii)))curg ofertele? Pe bune? Pai vin vreo 5 meciuri in care va lua max 2 puncte si alea chinuite! E normal sa vina ofertele))) iar punctele de pana acum sunt luate in urma unor evolutii bune? Sa fim seriosi! Rezultate mincinoase in cel putin 4 jocuri. Iluzia competentei)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează