FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ - UTA 0-1

Laszlo Balint, după Gaz Metan- UTA 0-1: „Dumneavoastră vedeți doar ce e pe teren”

UTA a câștigat în deplasarea cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, și urcă pe podiumul Ligii 1. Unica reușită i-a aparținut lui David Miculescu, în minutul 90. Laszlo
UTA a câștigat în deplasarea cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, și urcă pe podiumul Ligii 1. Unica reușită i-a aparținut lui David Miculescu, în minutul 90. Laszlo

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 23:19 / Actualizat luni, 30 august 2021 23:54

UTA a câștigat în deplasarea cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, și urcă pe podiumul Ligii 1. Unica reușită i-a aparținut lui David Miculescu, în minutul 90. Laszlo Balint (42 de ani) și-a felicitat elevii pentru atitudine, dar rămâne cu picioarele pe pământ. 

Cronica meciului Gaz Metan Mediaș - UTA 0-1

„Ar trebui să îi felicit pe băieți. Am fost perseverenți, am avut răbdare, ne-am creat și ocaziile mai importante. Eforturile ne-au fost răsplătite în final, după o fază frumoasă. Mă bucur pentru David.

Am mai spus-o, e dovada forței grupului nostru, a seriozității jucătorilor. Dumnevoastră vedeți doar ce e pe teren, dar la antrenamente toată lumea e implicată, hotărâtă să facă ceva important în acest sezon.

Campionatul e lung. Și sezonul trecut, când intrasem în zona fierbinte, am zis să avem încredere. Așa spun și acum, să nu ne lăsăm duși de euforie. Doar dacă avem constanță ne putem menține în zona locurilor fruntașe. Trebuie să rămânem serioși, implicați. Trebuie să trimit toate aprecierile către grup”, a spus Laszlo Balint, la Look Sport+.

Anul trecut am fost o nou-promovată, ne-am intrat mai greu în mână. Meciurile acestea ne-au dat încredere, am arătat un fotbal bun și cred că ne merităm locul din clasament. Important e să nu luăm gol, de dat putem da și în minutul 90. Important e să fim concentrați, dacă jocul e consistent cu siguranță reușim să marcăm. 

Suntem mai puternici în acest an, cred că fiecare dintre noi conștientizează că avem de lucru, ca să facem parte dintre primele 6 echipe trebuie să punem osul la bătaie. Până acum ne-a ieșit, sperăm să o ținem tot așa. Suporterii sunt numeroși, gălăgioși, ne motivează în plus. Ne împing de la spate
- Ioan Hora, atacant UTA

Clasament Liga 1: UTA, pe podium! 

Gaz Metan Mediaș pierde al 4-lea meci consecutiv, ultimele 3 fără gol marcat, și ocupă penultima poziție în Liga 1. UTA are un start entuziasmant de sezon. Urcă pe podium, cu 14 puncte, la egalitate cu FC Botoșani, dar cu un golaveraj superior.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Suporterii lui Dinamo se roagă de Sorescu să nu semneze cu FCSB: „Nu meriți să ajungi la marginea Bucureștiului”

Ilie Poenaru lasă de înțeles că ar putea pleca de la Academica Clinceni: „Mă abțin” » Ce a declarat Alexandru Pelici

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1945102202170913
Mike Pericle  •  31 August 2021, 10:48

Normal că spectatorii văd doar ce este pe teren. Ce a fost în afara terenului, pentru promovarea UTA, au văzut procurorii.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  31 August 2021, 08:51

Intre declaratia aceasta ,ale lui Alex PELICI si Marius Croitoru si celelalte pline de sablonuri care zici ca sunt facute de o moară veche si stricate este o distanță de ani-lumina! Cei trei amintiti realiști,inteligenti cu picioarele pe pământ și dovadă că mansarda este aerisita si cu creierul in stare naturală!Dovada si jocul placut ochiului al echipelor lor...Bineinteles ,excepție acele meciuri în care jucătorilor indicatiile intră pe o ureche si le ies pe cealaltă...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează