FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

EXCLUSIV Demitere de antrenor în Superliga? » Ședința decisivă a fost setată: „Suntem în groapă!”

Sepsi nu se regăsește în Superliga
Sepsi nu se regăsește în Superliga

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 10:31 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 11:02

După 0-1 cu nou-promovata Poli Iași, Sepsi a ajuns la 6 eșecuri consecutive în Superliga ♦ Laszlo Dioszegi, conducătorul covăsnenilor, spune că „suntem în groapă, ușor, ușor se duce play-off-ul” și anunță o discuție decisivă cu antrenorul Liviu Ciobotariu după partida cu FC Botoșani de etapa viitoare

Sepsi a avut un start solid de sezon, triumf în Supercupa României contra Farului (1-0), rezultate bune în campionat și o campanie lăudabilă în preliminariile Conference League.

Inexplicabil, trupa din Sfântu Gheorghe s-a prăbușit și n-a mai câștigat în Superliga de la începutul lunii septembrie. Sepsi e departe de play-off, obiectivul clubului, clasându-se în prezent doar pe locul 12 (3 victorii, 3 remize, 6 eșecuri).

Cât cheltuie fotbalul românesc într-un an? Suma tocată de cluburi, FRF, LPF trece de 160 de milioane + Chiricheș NU  e cel mai bine plătit din România
FINANCIAR
Cât cheltuie fotbalul românesc într-un an? Suma tocată de cluburi, FRF, LPF trece de 160 de milioane + Chiricheș NU e cel mai bine plătit din România

Laszlo Dioszegi, conducător Sepsi: „Suntem în groapă!” 

Într-o reacție oferită Gazetei Sporturilor, Dioszegi conștientizează criza echipei, dar apreciază totuși atitudinea arătată de fotbaliștii lui în Copou: 

„Prea bine nu sunt, însă jucătorii au vrut, s-a văzut voință. Dacă aveam norocul să marcăm în minutul 2 (n.r. - se referă la penalty-ul ratat de Cosmin Matei), alta era situația. Băieții s-au zbătut, după multe etape mingea a fost la noi, am avut și câteva ocazii, dar, ca de obicei, mingea n-a intrat în poartă. Trebuie s-o spunem, să recunoaștem, suntem în groapă!”.

Marți, ziua decisivă pentru Liviu Ciobotariu

Dioszegi voia cel puțin 4 puncte din „dubla” cu Poli Iași și FC Botoșani, obiectivul e deja ratat: „Încet, încet spunem adio play-off-ului. Fără 9 puncte în următoarele 3 etape, cred că trebuie să ne luăm gândul de la play-off! Nu se discută altceva cu Botoșani decât victoria, nu mai e cale de întors, trebuie să câștigăm neapărat!”.

Șeful lui Sepsi va discuta săptămâna viitoare situația antrenorului Ciobotariu. Din cauza unor probleme personale, Dioszegi e nevoit să călătorească în străinătate: „N-am ajuns încă la club, luni vin acasă, acum trebuie să zbor în străinătate. Încă n-am discutat cu Ciobi, cu staff-ul. Să vedem, urmează meciul cu Botoșani și probabil marți o să vorbim”.

Sepsi o întâlnește luni, de la 18:00, pe „lanterna roșie” FC Botoșani, în runda a 13-a din Superliga.

Demitere de antrenor în Superliga? » Ședința decisivă a fost setată: „Suntem în groapă!”
Liviu Ciobotariu e din iunie antrenorul lui Sepsi

Noi nu comentăm arbitrajul. Dacă jucăm bine și marcăm de 2-3 ori, nu ne mai pot încurca nici arbitrii. Nu am acuzat niciodată arbitrajul și nici nu o vom face

- Laszlo Dioszegi, conducător Sepsi

Sepsi, 6 eșecuri pe linie în Liga 1

  • 1-2 vs. CSU Craiova 
  • 2-5 vs. FCSB 
  • 1-2 vs. Farul 
  • 0-3 vs. CFR Cluj 
  • 0-1 vs. U Cluj 
  • 0-1. vs. Poli Iași

VIDEO. Laszlo Dioszegi: „Aș renunța la fotbal doar după o tragedie”

Mai multe articole despre Sepsi: 

Jucătorul lui Sepsi și-a asumat al 6-lea eșec la rând: „Lucrurile poate stăteau diferit”
SEPSI
Jucătorul lui Sepsi și-a asumat al 6-lea eșec la rând: „Lucrurile poate stăteau diferit”
Ciobotariu, după a șasea înfrângere la rând: „Ce a făcut Chivulete nu mi s-a mai întâmplat în 18 ani de carieră!”
POLI IAȘI - SEPSI OSK 1-0
Ciobotariu, după a șasea înfrângere la rând: „Ce a făcut Chivulete nu mi s-a mai întâmplat în 18 ani de carieră!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
unurtr
unurtr  •  20 Octombrie 2023, 12:49

Păi dacă nu și-au dat seama că începutul de sezon a fost din inerția jocului lui Bergodi și nu l-au vândut pe Ștefănescu când trebuia, acum nu ia nici jumătate din banii pe care îi cerea.

legio.sud
legio.sud  •  20 Octombrie 2023, 12:30
Postat de bigd pe 20 Octombrie 2023, 11:02

Antrenori buni in campionatul nostru sunt 2: Dan Petrescu si Gigi. Restul sunt sclipiri, ca momentele bune de joc ale lui Tavi Popescu-daca clipesti, risti sa le ratezi! :))

Greșit , antrenori buni au fost , v. Dâncu , Kovacs , Bârsan , feșnic , Chivulete Jr. , balaj în trecut , acum ar fi sabău , grozavu , măldărășanu , parțial și la oarecare distanță regele .

legio.sud
legio.sud  •  20 Octombrie 2023, 12:26

Nea brutărie până acum te-ai ținut de glume , ai sugerat că ține-ai echipa din afacerile cu pâine și covrigi + sponsorizările la ordin de la Budapesta ( gen Otp-BANK , Mol ,etc. ) , companii majoritar de stat în Ungaria dar cum conducta financiară s-a fisurat ( deh e viața grea ) fotbaliatorii dumitale s-au “ prins “ și nu mai pun osul cum se spune . Locurile 11-12 scrie pe voi anul ăsta .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează