FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Laszlo Dioszegi dezvăluie cât va plăti Sepsi OSK pentru testele COVID-19: „Am primit ofertă, săptămâna viitoare testăm!”

Fotbaliștii de la Sepsi OSK vor fi testați pentru COVID-19 săptămâna viitoare +29   FOTO
Fotbaliștii de la Sepsi OSK vor fi testați pentru COVID-19 săptămâna viitoare

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 22:35

Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație din play-out-ul Ligii 1, se pregătește pentru testarea COVID-19 a jucătorilor, în vederea reluării antrenamentelor.

Finanțatorul echipei din Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a dezvăluit că a primit mai multe oferte pentru testele COVID-19 și că le va alege pe cele normale în detrimentul testelor rapide.

„De-abia așteaptă băieții să reia antrenamentele. Săptămâna viitoare îi testăm. Am primit ofertă de preț la testare. De la 80 de lei și până la 300 de lei (n.r. este prețul unui test), dar noi vrem să facem un test normal, nu vrem să facem un test rapid. 

Am primit ofertă pentru cel normal, 210 lei, și de la altcineva 300 de lei. Cred că îl vom face pe cel de 210, nu e de jucat cu sănătatea jucătorilor”, a dezvăluit patronul lui Sepsi în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Laszlo Dioszegi: „Încă nu suntem salvați”

Sepsi OSK ocupă poziția a 2-a în play-out-ul Ligii 1, cu 19 puncte, la 5 lungimi distanță de Viitorul, însă Laszlo Dioszegi încă simte amenințarea retrogradării. „Încă nu suntem salvați de la retrogradare, să fim sinceri. Sunt 7 puncte între noi și Voluntari, se poate întâmpla orice”, a spus acesta. Vezi clasamentul din play-out aici.

Întrebat când vor relua antrenamentele, patronul lui Sepsi s-a declarat nerăbdător: „Dacă este posibil, pe 15 dimineață, la ora 6 încep antrenamentele”, a precizat Laszlo Dioszegi.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+25 FOTO

VIDEO. Fanii au decis: ECHIPA DECENIULUI din Liga 1

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Lovitură uriașă pentru FCSB! Ultrașii se întorc alături de echipa lui Gigi Becali + AS47 îl contrazice pe Mustață

Surpriză de ultimă oră la Dinamo! Ionuț Negoiță, decizie neașteptată: și-a încălcat promisiunea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
samertx
samertx  •  10 Mai 2020, 02:13

Laszlo Dioszegi: „Încă nu suntem salvați” Nu vă salvează nimeni, metre, oricât ați fi infuzați. E o părere personală, așa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează