FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Rapid, interesată de un jucător de la Sepsi: „Chiar azi ne-au sunat” + Covăsnenii îl vor pe Florinel Coman, dar au pe listă și un jucător de la CFR

Marius Ștefănescu (centru), pe lista Rapidului. 
Foto: Imago
Marius Ștefănescu (centru), pe lista Rapidului. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 11:41 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 12:13

Patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a anunțat că cei de la Rapid l-au contactat pentru a-și manifesta interesul pentru Marius Ștefănescu (24 de ani, extremă stânga). 

Finanțatorul covăsnenilor a spus că așteaptă o ofertă oficială din partea clubului din Giulești, urmând a se despărți de jucător pentru o sumă corectă. 

Becali le-a stabilit alte prețuri lui Compagno și Edjouma: „Am o nouă strategie”
FCSB
Becali le-a stabilit alte prețuri lui Compagno și Edjouma: „Am o nouă strategie”

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi: „Ne-au sunat cei de la Rapid pentru Ștefănescu”

„Chiar astăzi (n.r. - miercuri) ne-au sunat cei de la Rapid pentru Ștefănescu. Le-am transmis că așteptăm oferta oficială. Nu suntem un club atât de bogat încât să refuzăm o propunere bună pentru un jucător. Prețul corect poate provoca despărțirea de orice fotbalist. 

Noi nu vrem să vindem, dar o sumă atractivă ne poate convinge să acceptăm o propunere pentru 1 sau maxim doi jucători ai echipei”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit Playsport. 

Marius Ștefănescu joacă din 2019 la Sepsi. A adunat 145 de meciuri pentru transilvăneni, a marcat 22 de goluri și a dat 18 pase de gol. 

Laszlo Dioszegi: „L-am vrea pe Florinel Coman în locul lui Ștefănescu”

Dioszegi a anunțat și jucătorul cu care ar vrea să-l înlocuiască pe Ștefănescu: Florinel Coman (25 de ani), de la FCSB. Fiind conștient că îi este imposibil să îl aducă pe Coman în Covasna, din cauza salariului mare pe care Coman îl primește la formația vicecampioană, Laszlo Dioszegi a lansat un alt nume: Claudiu Petrila (22 de ani), de la CFR Cluj, fotbalist care a mai jucat la Sepsi în trecut. 

„L-am vrea pe Coman, dar știu până unde putem întinde plapuma așa că e imposibil. Dacă totuși nu se poate Coman, mi-l doresc la fel de mult pe Petrila de la CFR Cluj. E unul dintre fotbaliștii mei favoriți. 

5 goluriîn 27 de meciuri a marcat Petrila în tricoul lui Sepsi, unde a evoluat în perioada octombrie 2020- iunie 2021

El a mai fost la noi și a avut o perioadă excelentă. Poate ar fi tentat de o revenire la Sfântu Gheorghe, pentru că suntem pregătiți să îl primim cu brațele deschise”, a mai spus finanțatorul ardelenilor. 

Citește și: 

Un fost jucător al lui Răzvan Lucescu și Laszlo Boloni, aproape de FCSB: „Are ofertă de la AEK Atena, dar e atras de Steaua”

Lamine Ghezali, propus celor de la Rapid: „E cel mai bun, face diferența!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
Vic_5864
Vic_5864  •  10 Iunie 2023, 13:13

Am mai spus-o, este o mare prostie cu Stefanescu care este mai slab ca Ciobanu ca sa dai atatia bani pe el si plus Ciobanu. Ce au vazut la Stefanescu, nu stiu, la nationala cat a jucat nu a aratat nimic.

atthur
atthur  •  08 Iunie 2023, 07:28

"Il vor pe....Coman"!!!1,2,3,ȘI::HAAAAAAA-HAAAAAAAA-HAAAAAAAA,râd și curcile (că dacă pun ce trebuie,mă baneaza gesepeu').,Și dau 5 "meleoane"??? Că-i "clauză publică"!Aaaaaa...nu....dau????Atunci bine!!!!Ceva serios aveți și voi de scris? Că asta cu "centenarul rupatorilor de oase(chiar ake lui Coman,ce să vezi?) mutat de săpun la 101 ani e deja fumată și am râs deja mult...!!!

Tengfrtujjhfyuondui
Tengfrtujjhfyuondui  •  07 Iunie 2023, 18:45

Rapid a intrat în luptă pentru titlul O sa fie greu cu ei

Vezi toate comentariile (9)
Comentează