FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Dan Șucu l-a scos din sărite pe Laszlo Dioszegi: „Acum chiar nu pot să tac! Dacă veneau banii din Germania sau Turcia mai era o discuție?”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, l-a contrat pe Dan Șucu, omologul lui de la Rapid.
Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, l-a contrat pe Dan Șucu, omologul lui de la Rapid.

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2022 21:50 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 21:50

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, l-a contrat pe Dan Șucu, omologul lui de la Rapid. 

Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului, a trimis săgeți în direcția celor de la Sepsi. A sugerat că formația lui Laszlo Dioszegi nu nu ar plăti toate impozitele cuvenite. Replica a venit astăzi.

Becali l-a contrazis în direct pe Dan Șucu: „Dacă ar fi cum vrea el, mai rămânem 5 echipe în Liga 1”
FCSB
Becali l-a contrazis în direct pe Dan Șucu: „Dacă ar fi cum vrea el, mai rămânem 5 echipe în Liga 1”

Laszlo Dioszegi, replică pentru Dan Șucu

„Eu niciodată nu m-am legat de alt patron, dar acum chiar nu pot să nu comentez. El vorbește în necunoștință de cauză. Clubul nostru plătește 15.000 de euro pentru a folosi stadionul, plătim și utilitățile. 

Noi nu suntem sponsorizați de stat cu niciun leu, n-avem sponsori, avem contracte de publicitate și plătim 16% după orice contract de publicitate. Primim pentru academie, cam 700.000 de euro. Ce înseamnă 700.000 de euro? Nu poți să iei de la academie să dai la echipa mare pentru că trebuie să trăiască și academia.

Eu zic că nicio echipă nu trebuie ținută cu bani publici, dar Primăriile ar trebui să ajute puțin toate echipele, cu infrastructură. Așa suntem și noi. Tind să cred că dacă banii veneau din Germania sau din Turcia, nu mai era nicio discuție. Nu știu ce are cu Sepsi domnul Șucu”, a spus Laszlo Dioszegi, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

„Eu niciodată n-am spus nimic, dar am fondat clubul în 2011, în liga 5. Domnul Șucu a venit acum, după un an excelent, cu un stadion construit de CNI. De ce n-a venit în liga 4?”, a încheiat Dioszegi.

MATCHDAY EXPERIENCE » STADIONUL SEPSI: Stadion nou, notă excelentă

Citește și alte știri din Liga 1:

Panduru „i-a luat la ochi” pe tinerii lui Hagi: „Mai e vreunul pe care să iei un milion de euro?” + „Sali nici nu a apărut, nu că a dispărut”

Primul jucător care a vorbit despre decizia lui Novak: „Ajută promovarea românilor. Câți străini au reușit?”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  08 Iulie 2022, 10:38

Sucu asta este un fel de Becali ,( a recunoscut ca nu se pricepe la fotbal ) dar se baga și el ca musca în lapte ,dar mai mult eu zic ca o sa-i aducă Rapidului mai multe antipatii decât prietenii !? Erau anti fcsb galeria ,iar asta se ia de alții, Sepsi,CFR etc .!? Sa-i explice cineva cum sta treaba ca vad ca da cu bata în balta și se strpeste tot !?

alexiosas
alexiosas  •  08 Iulie 2022, 02:00

tu nu existai public daca nu era guvernul maghiar,dar ce e drept,Sucu nu a venit sa fie corect intr-o liga corupta,asta e ca si cum ai spune : coboara jos sau : urca sus

Vezi toate comentariile (2)
Comentează