FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Laurențiu Corbu a plecat de la Dinamo și se ia de Mircea Rednic: „Randamentul meu a fost bun, dar nu am intra în vederile lui”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 16:13

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, fundașul dreapta Laurențiu Corbu, 24 de ani, a fost împrumutat de Dinamo la St. Mirren, ultimul loc din prima ligă din Scoția.

După oficializare mutării, Corbu a vorbit despre Dinamo și s-a declarat dezamăgit că nu a intrat în planurile antrenorului Mircea Rednic.

„Mă bucur că s-a rezolvat transferul meu la St. Mirenn şi că mă voi întâlni acolo cu Mihai Popescu. A fost o perioadă dificilă pentru mine. Nu am jucat prea mult. Statistic, cu mine în teren s-au încasat cele mai puţine goluri. Randamentul meu a fost bun, dar dacă nu am intrat în vederile domnului Rednic nu pot face nimic.

Mi-am dorit să joc pentru Dinamo şi să o fac cât mai bine, însă nu s-a putut. Planurile au fost altele. Sper ca în Scoţia să mă impun titular şi să rămân şi din vară.

Acolo sunt condiţii excelente, iar în apărare vom colabora foarte bine eu şi Mihai Popescu. Le doresc succes colegilor de la Dinamo şi sper să obţină rezultate cât mai bune. Însă de o calificare în play-off nu se mai poate vorbi acum”, a declarat Laurențiu Corbu la TV Telekom Sport.

Citește și:

Mircea Rednic în „Misiune Imposibilă” » E obligat să dobore un record deținut de Cornel Dinu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  02 Februarie 2019, 14:04

Era vorba de corbu, alias Dănciulescu,el a avut un randament bun!

mariuss72
mariuss72  •  01 Februarie 2019, 16:56

In care parte a afirmatiei apare ca jucatorul "se ia" de Rednic? Omul spune "Randamentul meu a fost bun, dar dacă nu am intrat în vederile domnului Rednic nu pot face nimic"...unde anume "se ia" de Rednic??? *** ambalatori mincinosi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  01 Februarie 2019, 16:52

Daca Corbu va colabora cu Popescu ca si la Dinamo,nu-i vad prea bine!E curios ce parere buna are despre el insusi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează