FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

Laurențiu Reghecampf, suspendat două meciuri după eliminarea de la Farul + A venit „nota de plată” și pentru Adi Petre, după faultul dur asupra lui Pigliacelli

Laurențiu Reghecampf, suspendare drastică după eliminarea de la Farul + A venit „nota de plată” și pentru Adi Petre, după faultul dur asupra lui Pigliacelli // foto: Imago
Laurențiu Reghecampf, suspendare drastică după eliminarea de la Farul + A venit „nota de plată” și pentru Adi Petre, după faultul dur asupra lui Pigliacelli // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 13:55 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 14:38

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a fost eliminat în timpul partidei pe care echipa sa a desfășurat-o în deplasare, pe terenul celor de la Farul, și câștigată de olteni, scor 3-0. 

Tehnicianul oaspeților a văzut două cartonașe galbene în același minut, după ce a protestat vehement la adresa „centralului” Cătălin Popa. 

Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal l-a suspendat două meciuri pe antrenorul oltenilor după eliminarea de la sfârșitul săptămânii. Reghecampf mai are de stat un meci, după ce și-a ispășit la partida de Cupă, Sepsi - CSU Craiova 2-1, jumătate din pedeapsă.

Pedeapsa primită de Susic pentru faultul violent asupra lui Olaru » „Palmă” de la Disciplină pentru Balaj și Petrescu
COMISIA DE DISCIPLINĂ
Pedeapsa primită de Susic pentru faultul violent asupra lui Olaru » „Palmă” de la Disciplină pentru Balaj și Petrescu

Reghecampf, suspendat două meciuri » Adi Petre, pedeapsă și mai drastică

Comisia Disciplină a decis că Laurențiu Reghecampf nu va putea sta pe banca echipei sale la două meciuri și i-a aplicat și o penalitate sportivă în valoare de 5.000 de lei.

FC Farul Constanța vs. Universitatea Craiova – Incidente, Eliminări Reghecampf Laurențiu (Universitatea), Petre Adrian Tabarcea (Farul) - În baza art. 82.1 si 3.a și c raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul FC Farul Constanța cu penalitate sportivă de 11.250 lei. 
În baza art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Reghecampf Laurențiu cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei. 
În baza art. 65.a din RD, se sancționează antrenorul Reghecampf Laurențiu cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 5.000 lei. 
În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 5.000 lei. 

- Decizia Comisiei de Disciplină

Reghecampf nu va fi pe bancă nici la următorul duel, din campionat, luni, 25 aprilie, în deplasarea de la FC Argeș. 

O fază de amatori din partea mea. La 3-0, fault pentru noi, i-am reproșat faza de dinainte, când în loc să ne dea mingea, a lasat avantaj. Îmi cer scuze în fața lu Cătălin, este un arbitru cu experiență, știe cum să gestioneze astfel de momente. E o fază de amatori din partea mea. Mă pedepsesc singur, probabil. Îmi găsesc eu o pedeapsă. 

- Laurențiu Reghecampf, antrenor CS Universitatea Craiova

Adi Petre, trei etape de suspendare după faultul asupra lui Pigliacelli

Atacantul celor de la Farul, Adi Petre, a văzut cartonașul roșu înainte de intrarea în prelungiri, atunci când a avut o intervenție dură asupra portarului italian al oaspeților, Mirko Pigliacelli. Goalkeeper-ul oltenilor s-a resimțit și a fost nevoit să ajungă la spital pentru ca tăietura pe tibie să fie cusută, iar Petre s-a ales cu o suspendare de trei etape, dar și cu o penalitate sportivă de 5.000 de lei.

În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Petre Adrian Tabarcea cu suspendare pentru trei jocuri și penalitate sportivă de 5.000 lei.

Astfel, acesta a devenit indisponibil pentru partidele cu FCSB, CFR și Voluntari, urmând să revină înaintea ultimelor două dueluri din actualul sezon competițional. 

Citește mai multe știri

Două cluburi din Liga 1 au punctaj cu minus după ultimele sancțiuni dictate de FRF

Helmut Duckadam, despre posibilitatea ca „finala” FCSB - CFR să se joace în Ghencea: „Aseară m-am răzgândit puțin”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  24 Aprilie 2022, 15:58

3 etape, prea putin, mult prea putin. Un gest de golan. Oricum nu prea juca el pe la Farul, pentru ca a vazut si Hagi ce podoaba este. Dar, probabil ca e mai usor, in mintea lui, sa dai peste piciarele unora decat in minge. Un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează