FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurențiu Reghecampf reacționează violent după dezvăluirile lui Ionel Dănciulescu: „Sunt imun la mizeriile pe care le debitează toți neaveniții”

Reghecampf și Dănciulescu au fost colegi la Steaua în perioada 1998-2000
Reghecampf și Dănciulescu au fost colegi la Steaua în perioada 1998-2000

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 14:42

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenorul celor de la Al-Wasl, a comentat afirmațiile făcute în această dimineață de Ionel Dănciulescu (43) la GSP Live.

  • CONTEXT: Dănciulescu a dezvăluit, în direct la GSP Live, că Laurențiu Reghecampf a adus perfuziile în vestiarul Stelei pe vremea când era un jucător de doar 23 de ani. Cel care avea să fie antrenorul FCSB peste mai bine de un deceniu ar fi importat „metoda nemțească” din Austria;

Fostul tehnician al roș-albaștrilor neagă declarațiile lui Dănciulescu, afirmând „pe vremea aia, habar nu aveam de așa ceva. Ce spune Dănciulescu e o prostie!”.

Laurențiu Reghecampf: „Acum înțelegeți de ce nu vorbesc cu nimeni din România”

„Sunt Reghecampf și sunt imun la toate mizeriile pe care le debitează toți neaveniții. Probabil succesul meu i-a supărat pe restul care au rămas în negura timpului anonimi. Ce spune Dănciulescu e o prostie! Chiar una mare care ma face să zâmbesc. Încurcă anii, echipele. Eram copil și aveam 16 ani când am evoluat la San Polten. 

La 17 ani jumate, m-am întors la FC Chindia Târgoviște, unde am jucat 2 ani. Am ajuns la Steaua după ce jucasem în România, repet, 2 ani. Nu eram student la medicină să vin cu metode de vitaminizare. Pe vremea aia, habar nu aveam de așa ceva. 

Nu cred că era coleg cu mine la 16 ani. La Steaua, când eu am ajuns, erau doctori mari, iar eu eram doar un copil. Nu cred că aveam un cuvânt de spus în vestiar. Deci nu mă interesează nimic din mizeria de acolo. În rest, vă urez baftă și celor ce spun povești de adormit copiii le urez viață frumoasă! Deci acum înțelegeți de ce nu vorbesc cu nimeni din România și nu mă interesează nimic din mizeria de acolo”, a declarat Reghecampf pentru Prosport.

VIDEO Ionel Dănciulescu: „A venit Reghe și făceam perfuzii"

În 2018, Gazeta Sporturilor a publicat în premieră dovezi clare că, în al doilea mandat al lui Reghecampf la FCSB, clubul a comandat din Germania în 2016 un aparat cu dotări complete pentru ozonoterapie, numit Ozonosan, proiectat în special pentru autohemoterapie majoră, o metodă considerată doping al sângelui în sport și interzisă de codul Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA).  

La doi ani distanță după dezvăluirile Gazetei, parte din investigația internațională Football Leaks, Ionel Dănciulescu a declarat în direct la GSP Live că, în perioada 1998-1999, a făcut perfuzii cu vitamine în vestiarul Stelei. 

„Nu am făcut niciodată ozonoterapie. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost la Steaua. A venit Reghe și făceam perfuzii. El venise cu metoda asta nemțească. Eram pe glucoză, vitamine”, a spus Dănciulescu.

Citește mai multe știri de actualitate:

Dan Petrescu și întreg staff-ul său au renunțat la salariul pe luna aprilie

Cristiano Bergodi e noul antrenor al Craiovei! Ce salariu va avea italianul + cine a insistat pentru el pe lângă Rotaru

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (38)
cornel1961
cornel1961  •  09 Mai 2020, 08:54

e bine sa mai radem. "eu sunt reghecampf", dar cine esti tu mai reghecampf ? un fotbalist de doi bani si un antrenor manelist si fara performante .....rasunatoare. ma incliun in fata lui Danciulescu care a fost un ........FOTBALIST !!!

111855873007282
Un Timisorean  •  09 Mai 2020, 08:20

Bai baiatule, asta e fost golgeterul absolut Roamaniei, iar tu ai fost un jucator obscur de liga II sau a III-a din Germania, iar ca antrenor ai cistigat cu *** lu' nevastata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1594919290584499
Romica Marcut  •  09 Mai 2020, 08:19

Toti Neavenitii nebunule asta e Danciugol cred ca nu ai tu meciuri jucate cate goluri a dat ,,apropo de ce nu a iesit anamariagol sa te apere

Vezi toate comentariile (38)
Comentează